Praca za granica
 RejestracjaRejestracja  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  praca za granicaOferty pracy
 wzory cv

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: marlonk
2008-03-26, 17:30
Firma Aditech
Autor Wiadomość
zajadacz12 

Wysłany: 2008-01-20, 13:58   Firma Aditech

Pracowałem w tej firmie przez pewien okres.Firma nie solidna, oszukuje ludzi pracujących w tej firmie, zdziera z Polskich pracowników co się da.Teraz powstał Polski oddział tej firmy pod nazwą Easttech, to jest to samo tylko ze nazwa inna. Za 160 godzin czyli cały miesiąc zarobek to niecałe ponad 1000 euro na reke.Firma jeżdzi do Polski na targi pracy i tam werbuje ludzi do pracy, zwłaszcza przez PUP w Poznaniu, a ludzie są naiwni.Nie polecam tej firmy jest do niczego. :evil:

marlon 

Wysłany: 2008-02-15, 16:17   

A ja pracuje u nich nadal jeszcze troche i stuknie roczek. Na nic nie narzekam. Co do czego sie umowilem, wszystko sie zgodzilo. Nawet jak nie mialem przez tydzien roboty to firma mi zaplacila 50%. Mieszkania maja lepsze niz inni, bo moj kumpel pracuje w innej firmie i mieszka w smierdzacej norze. A i fajne laski w biurze pracuja.

bukove 

Wysłany: 2008-04-08, 21:48   

siemka,popieram Cie firma oszukuje ludzi. Mojemu koledze to nawet pensji nie wyplacili jak sie zwolnił.Co do mieszkań to jedni maja dobrze ale inni lipe. A Marlon to pewnie jedna z dziewczyn z biura podajaca sie za niego zeby troszke polepszyc wizerunek ale i tak to nic nie zmieni . NIe polecam!!! Zajadacz12 szukasz pracy w holandi jako elektryk?Napisz do mnie podam Ci namiar na moje biuro, jest o niebo lepiej.pozdrawiam

Odpowiedz do tematu