Przesunięty przez: marlonk 2008-03-26, 17:30 |
Firma Aditech |
| Autor |
Wiadomość |
zajadacz12
|
Wysłany: 2008-01-20, 13:58 Firma Aditech
|
|
|
Pracowałem w tej firmie przez pewien okres.Firma nie solidna, oszukuje ludzi pracujących w tej firmie, zdziera z Polskich pracowników co się da.Teraz powstał Polski oddział tej firmy pod nazwą Easttech, to jest to samo tylko ze nazwa inna. Za 160 godzin czyli cały miesiąc zarobek to niecałe ponad 1000 euro na reke.Firma jeżdzi do Polski na targi pracy i tam werbuje ludzi do pracy, zwłaszcza przez PUP w Poznaniu, a ludzie są naiwni.Nie polecam tej firmy jest do niczego. |
|
|
|
 |
marlon
|
Wysłany: 2008-02-15, 16:17
|
|
|
| A ja pracuje u nich nadal jeszcze troche i stuknie roczek. Na nic nie narzekam. Co do czego sie umowilem, wszystko sie zgodzilo. Nawet jak nie mialem przez tydzien roboty to firma mi zaplacila 50%. Mieszkania maja lepsze niz inni, bo moj kumpel pracuje w innej firmie i mieszka w smierdzacej norze. A i fajne laski w biurze pracuja. |
|
|
|
 |
bukove
|
Wysłany: 2008-04-08, 21:48
|
|
|
| siemka,popieram Cie firma oszukuje ludzi. Mojemu koledze to nawet pensji nie wyplacili jak sie zwolnił.Co do mieszkań to jedni maja dobrze ale inni lipe. A Marlon to pewnie jedna z dziewczyn z biura podajaca sie za niego zeby troszke polepszyc wizerunek ale i tak to nic nie zmieni . NIe polecam!!! Zajadacz12 szukasz pracy w holandi jako elektryk?Napisz do mnie podam Ci namiar na moje biuro, jest o niebo lepiej.pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|