|
Czy jest ktoś kto obecnie przebywa w Holandii? |
| Autor |
Wiadomość |
Paweł250
|
Wysłany: 2008-04-19, 18:19 Czy jest ktoś kto obecnie przebywa w Holandii?
|
|
|
| Potrzebuje kontaktu z życzliwą osobą która obecnie przebywa w Holandii lub często tam bywa. Pozdrawiam... |
|
|
|
 |
kamis171
|
Wysłany: 2008-05-06, 20:19 Re: Czy jest ktoś kto obecnie przebywa w Holandii?
|
|
|
| Paweł250 napisał/a: | | Potrzebuje kontaktu z życzliwą osobą która obecnie przebywa w Holandii lub często tam bywa. Pozdrawiam... |
Ja tam bywam i wlasnie wyjezdzam z porwotem o co chodzi??? |
|
|
|
 |
adamsky
|
Wysłany: 2008-05-07, 15:04 Re: Czy jest ktoś kto obecnie przebywa w Holandii?
|
|
|
| Paweł250 napisał/a: | | Potrzebuje kontaktu z życzliwą osobą która obecnie przebywa w Holandii lub często tam bywa. Pozdrawiam... |
napisz cos wiecej :D |
_________________ www.mojaholandia.fora.pl |
|
|
|
 |
Paweł250
|
Wysłany: 2008-05-08, 15:01
|
|
|
Potrzebuje osoby która uda się do holenderskiego odpoeiednika wydziału komunikacji i spyta czy osoba z Polski która ma w kraju orzeczony zakaz prowadzenia pojazdów może zdawać u nich prawo jazdy. Konkretnie to wiem że można zdawać prawo jazdy w NL jeśli się tam mieszka conajmniej 185 dni ale podobno podczas zapisu na kurs holenderski odpowiednik naszego WK może wystąpić do zdającego na prawo jazdy pod grozbą odpowiedzialności karnej z zapytaniem czy ma zakaz prowadzenia pojazdów w swoim lub innym kraju. Poprostu chcę się dowiedzieć czy jest to stosowane. Ponieważ mi zabrano prawo jazdy (niestety :((() a życie moje bez prawa jazdy niema sensu!!! Czy ktoś byłby tak miły i zapytał w holenderskim odpowiedniku WK jakie są procedury zdawania kursu dla osoby z innego kraju UE czyli w tym przypadku z Polski???
Dziękuje z góry i pozdrawiam... |
|
|
|
 |
eewwaa
|
Wysłany: 2008-05-28, 10:58
|
|
|
| PAWEŁ250 ONI TUTAJ NIC O TOBIE RACZEJ NIE WIEDZA CO TY MASZ TAM W POLSCE |
|
|
|
 |
Paweł250
|
Wysłany: 2008-06-01, 17:06
|
|
|
Cześć. Dzięki za widomość.
Ja wiem że raczej nic niewiedzą ale mogą przed egzaminem na prawo jazdy pisemne zapytać pod grozbą odpowiedzialności karnrj czy osoba ma zakaz prowadzenia pojazdów w swoim kraju. Wątpie czy tak robią ale poprostu chcę mieć pewność |
|
|
|
 |
|
|