Praca za granica
 RejestracjaRejestracja  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  praca za granicaOferty pracy
 wzory cv

Poprzedni temat «» Następny temat
Firma Work Broker
Autor Wiadomość
Rooney 

Wysłany: 2008-01-24, 08:52   Firma Work Broker

Witam

Jechał ktos z tej firmy? W necie nic nie można znaleźć, po za wypowiedzią 1 osoby, wiec raczej nie obiektywne

adah 

Wysłany: 2008-05-19, 12:42   

z kolega zdecydowalismy wyjechac do pracy w holandii przez biuro work broker. wyjazd okazal sie najwieksza porazka naszego zycia!!! bardzo ciezko pracowalismy przez 3 miesiace. praca byla calkiem inna niz pani z biura nam ja przedstawila, ale jakos dawalismy rade. przez pierwsze 2 miesiace pieniadze na konto przychodzily w terminie. ostatnia wyplata miala przyjsc 2 tygodnie po zakonczeniu pracy, okazalo sie ze firma obciazyla nas kosztami szkod jakie zostaly wyrzadzone w domu tj 980 euro. obciazyli nas za szkody za bylych lokatorow, ktore i tak nie byly duze. firma work broker calkowicie sie na nas wypiela i unikala kontaktu z nami. kobieta z biura twierdzila nawet,ze nie moze rozmawiac z ludzmi w holandi gdyz nie rozmawia po angielsku, a 3 mies wczesniej prowadzila z nami rozmowe wstepna po angielsku. sprawa zajmie sie moja siostra ktora jest radca prawnym i mam nadzieje, ze jakos odzyskam nasze pieniadza. jezeli ktos z Was bedzie mial oferty z tego biura DO KOSZA!!! nie jestesmy pierwszymi ktorzy sie tak zalatwili, nasi poprzednicy ktorzy zostali zwolnieni ostrzegali nas przed tym pracodawca, my jednak calkowicie to zignorowalismy. firma work broker wspolracuje z firma eu support.

Odpowiedz do tematu