Praca za granica
 RejestracjaRejestracja  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  praca za granicaOferty pracy

Poprzedni temat «» Następny temat
Tesco
Autor Wiadomość
Chomeini 

Wysłany: 2008-02-16, 22:35   Tesco

Witam wszystkich, mam pytanie dotyczące warunków pracy i kwestii zakwaterowania. Aspirowałem do pracy w Tesco w Anglii na stanowiska magazynier, kierowca (rozwoziciel zakupów) i pracownik zmiany nocnej - po kontakcie z kwatery głównej zaproponowano mi pracownika zmiany nocnej (zaproszenie na rozmówki do Krakowa - kolejny etap). Ale do czego zmierzam - zarobki 7Ł/h itd, itd ale w trakcie padła tez kwestia zakwaterowania i tu padły dwie opcje przy podpisywaniu (ewentualnej) umowy muszę się od razu określić czy skorzystam z wersji Tesco-wej tj. ok. 80 Ł (tydzień - wg. mnie trochę drogo) lub rezerwują mi pokój w hotelu na tydzień 30 - 40Ł (dzień) w celu samodzielnego znalezienia sobie kwatery. Chciałbym coś nieco więcej dowiedzieć się w tym temacie od osób które tam tzn. w Tesco pracują i kwaterują, jak podejść do tematu, jakie rozwiązanie jest bardziej rozsądne. Pozdrawiam i proszę o rady. :shock:

[ Dodano: 2008-02-22, 13:19 ]
Czyżby już wszyscy Polacy pracujący w TESCO zawinęli się do Polski ??? Nikt nie czyta postów na tym forum ??? PLEASE !!!

[ Dodano: 2008-02-27, 08:35 ]
No THX, bardzo wyczerpująco napisaliście już nie mam wątpliwości ... STADO

Odpowiedz do tematu