|
Poszukuje pracowników wyslanych przez firmę Leiter |
| Autor |
Wiadomość |
bystry
|
Wysłany: 2007-07-06, 13:33 Poszukuje pracowników wyslanych przez firmę Leiter
|
|
|
| Firma Leiter - prawdopodobnie polska-hiszpańska wysyła do pracy w Hiszpanii. jednak niepokoi mnie fakt, że firma ta nie ma siedziby w Polsce, nie ma strony internetowej, kontakt tylko przez tel komorkowy, oferuje dość dobre warunki ( obiecanki?). Mam pewne obawy co do jej uczciwości. Poszukuję pracowników, którzy korzystali z usług tej firmy, aby byli uprzejmi podzielić się informacjami i doświadczeniem. |
|
|
|
 |
mario
|
Wysłany: 2007-07-19, 11:18
|
|
|
witam
Info dla ,Bysrego,
ja obecnie pracuje w firmie Leiter w Hiszpani. Pracuje sie po okolo 200godz. w miesiacu
Oni wynajmuja Ci mieszkanie dostaje sie sluzbowy samochod ktorym dojezdza sie do pracy. Praca jest na terenie calej hiszpani, takze nie wiadomo w jaki region trafisz,
ja jestem na polnocy, tutaj nie ma takich upalow klimat sprzyjajacy.
a jesli chodzi o zarobki to okolo 1100 1350 mc
Ale tutaj trzeba uwazac na wszystko i jak najszybciej sie usamodzielnic
I uczyc sie hiszpanskiego chociaz podstaw to bardzo ulatwia tutaj zycie
powodzenia |
|
|
|
 |
bylem tam
|
Wysłany: 2007-09-25, 21:38 Leiter... <no koments... chociaż>
|
|
|
1. umowe o prace podpisujesz w hiszpanii w jezyku hiszpańskim gdzie nie wiesz o co chodzi
2. firma bardzo spóźnia sie z wypłatą (jeśli wogóle ja nalicza)
3. nie toleruje i nie wyplaca chorobowego chociaz mialem wypadek w pracy
4. zjazdy do kraju z własnej kieszeni
5. za przelot potrącaja z wyplaty
Firma bardzo nie solidna i lubi lecieć sobie bardzo w nie powiem co!!!
Jezeli nie podpisujesz umowy w polsce to lepiej sie zastanow bo cie zrobia na szaro! |
|
|
|
 |
leiter
|
Wysłany: 2008-02-03, 00:29
|
|
|
proponoje www.leiter.pl to blog pracownikow leitera
[ Dodano: 2008-04-14, 00:09 ]
poprosilem o pomoc na adres leiter@leiter.pl i mi odpisal pedro dowiedzialem sie wszystkiego co chcialem hmm to bardzo ciekawe polecam niestety na blogu nie moze za duzo napisac bo juz ma problemy z kierownikiem ale e-mail dziala wiec jesli chcesz sie cos zapytac napisz mysle ze ci odowie. podal mi tez login i haslo na tego bloga aby mozna bylo pisac anonimowo |
_________________ jestem tam |
| Ostatnio zmieniony przez leiter 2008-02-03, 00:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|