|
Jak tanio dostać się do UK? |
| Autor |
Wiadomość |
keraj
|
Wysłany: 2007-05-20, 14:07 Jak tanio dostać się do UK?
|
|
|
| Witam. mam zamiar wyjechać w czercu do UK i szukam taniego transportu. Co proponujecie? |
|
|
|
 |
mała_mi
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 09 Paź 2006 Posty: 10 Skąd: Winchester UK
|
Wysłany: 2007-05-20, 15:51
|
|
|
| cześć ja proponuję wizzair , loty są tanie i ja jestem bardzo zadowolona . www.wizzair.com co więcej , ja osobiście uważam ,że najlepiej zdecydować się na samolot ponieważ oszczędza się na czasie dojazdu , autokar źle mi się kojarzy , ponieważ słyszałam wiele negatywnych wypowiedzi na taki rodzaj jazdy . Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Eliss
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 05 Mar 2007 Posty: 28 Skąd: Londyn
|
Wysłany: 2007-05-21, 09:56
|
|
|
| tanie linie sa tani pod warunkiem, ze bukujemy bilet odpowiednio wczesnie. Jezeli nie zalezy ci na czasie to posprawdzaj sobie na stronach internetowych ceny biletow porownaj je do cen autokarowych. Mozesz tez sprawdzic ogloszenia na roznych stronach czesto osoby, ktore wybieraja sie na wyspy samochodem a nie maja kompletu to oglaszaja sie. |
_________________ Nie ma takiej dobrej rady, której nie można by obrócić na swoją zgubę..........
Pozdrowienia z Londynu |
|
|
|
 |
mała_mi
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 09 Paź 2006 Posty: 10 Skąd: Winchester UK
|
Wysłany: 2007-05-21, 19:44
|
|
|
| owszem ogłaszają się , tylko nie możesz sprawdzić z kim jedziesz kontaktując się przez internet i musisz mieć ogromne zaufanie do obcych ludzi którzy są dla Ciebie mili ... a których przecież nie znasz i nie możesz bezgranicznie zaufać ... bez przesady takie jeżdżenie samochodem moim zdaniem to straszna męczarnia i nigdy nie możesz przewidzieć na kogo właściwie trafisz , bo ludzie są różni |
|
|
|
 |
keraj
|
Wysłany: 2007-05-21, 20:02
|
|
|
| wolę dołożyc kilka stów i polecieć samolotem jeśli chodzi o wyjazd. z reguły nie przepadam za nowymi znajomościami tym bardziej że polak dla polaka za granicą to... z resztą sami chyba wiecie. dzięki wielkie za porady |
|
|
|
 |
|
|