|
Jak tanio dzwonić z Anglii do Polski ? |
| Autor |
Wiadomość |
daro
|
Wysłany: 2008-09-27, 16:25
|
|
|
szukam pomocy !!! mam tel w 3 dostalem darmowe min i chcilbym jakos taqniej dzwonic do polski moze ktos mi podpowie nie radze sobie z tym ..dzieki z goryyy |
_________________ daro |
|
|
|
 |
wazon
|
Wysłany: 2008-12-15, 09:51
|
|
|
| nio jak masz komputer to juz nawet ten scype skype przejdzie chociaz czasami to nic przez niego nie slychac jak duzo ludzi rozmawia straszne opuznienia sa, ja nie mam komputera wiec uzywam mo-call to wlasnie jeden z operatorów wirtrualnych, wystarczy zainstalowac oprogramowanie bez zmiany dotychczasowego operatora i dzwonisz po niskich stawkach do angli i odwrotnie , a nadal mam tanio po sieci krajowej wiec rozwiazanie jest badzo uniwersalne znaczy tanie |
|
|
|
 |
marlonk
Administrator ...szklany człowiek...
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Wrz 2006 Posty: 291 Skąd: Piła/Poznań
|
|
|
|
 |
UK
|
Wysłany: 2010-04-03, 12:00
|
|
|
| daro napisał/a: | szukam pomocy !!! mam tel w 3 dostalem darmowe min i chcilbym jakos taqniej dzwonic do polski moze ktos mi podpowie nie radze sobie z tym ..dzieki z goryyy |
Dzwoniąc przez numer podany na tej stronie: callthru po porostu utylizujesz minuty z pakietu nie płacąc dodatkowych kosztów np.: (wyślij SMS a my tobie skroimy 5funtów z twojego konta lub karty) wykręcasz numer potem polski i już, ja mam taryfę flat12 PAYG prepay "na karte" w sieci 3 i do Polski o każdej porze dnia na stacjonarny kasuje tyle ile połączenie w UK czyli 12p :) z tego co wiem to ci co maja abonament w sieci 3 to pobiera im z minut w pakiecie "tak zwane darmowe minuty". Inne sieci? nie wiem - testuj. |
| Ostatnio zmieniony przez UK 2010-04-03, 12:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gumionsen
Wiek: 32 Dołączył: 15 Maj 2010 Posty: 1 Skąd: Northampton
|
Wysłany: 2010-05-15, 13:15
|
|
|
mam telefon w T MOBILE na kontrakt i chcialbym dzwonic do Polski wykorzystujac moje darmowe minuty w pakiecie (800 na miesiac ) . Czy móglby ktos mi pomóc w tej sprawie ?
Z góry dziekuje |
|
|
|
 |
patryyota
|
Wysłany: 2010-07-21, 10:32
|
|
|
Tanio do Polski ?
A za darmo może byc
Polecam stronke ZAJFON.PL - mozna dzwonic za darmo do Polski, ale takze do Anglii i Irlandii. |
|
|
|
 |
|
|