|
jak zacząć, praktycznie od niczego |
| Autor |
Wiadomość |
jumbo00
Wiek: 20 Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 1 Skąd: okolice przemyśla
|
Wysłany: 2008-04-13, 12:21 jak zacząć, praktycznie od niczego
|
|
|
Witam!!
Chcę się od Was dowiedzieć jak zacząć, praktycznie od niczego, pracę w Anglii, lub wogóle na Wyspach Brytyjskich. I nie chodzi mi tylko o samą pracę, ale również o edukację, bo w tym roku kończę drugą klasę liceum i chciałbym za granicą skończyć trzecią jeśli będzie taka możliwość, a mam nadzieję ze tak.
Angielski mam dobrze opanowany, z dogadaniem się nie będę mieć praktycznie żadnych problemów.
Dlatego zwracam się z prośbą o wszelakie porady, informacje, adresy i wszystko co może mi się przydać. Ile potrzebuję pieniędzy na start, jakie dokumenty - wogóle co, jak i gdzie.
Pozdrwiam,
jumbo |
|
|
|
 |
dawid25931
|
Wysłany: 2009-02-06, 23:15
|
|
|
| Chcialbym sie dowiedziec tego samego.Czy jak juz jestem w 2 klasie technikum a zostaly jeszcze 2 to mam mozliwosc dokonczenia tego technikum w anglii? |
|
|
|
 |
paweł778
|
Wysłany: 2009-03-27, 19:25
|
|
|
| również jesli to możliwe to proszę o odrobine czasu i odpowiedzenie na założony temat... |
|
|
|
 |
Flovver
|
Wysłany: 2009-03-28, 10:37
|
|
|
| Chłopy po co robić sobie pod górkę? Skończcie tą jedną klasę tutaj zróbcie maturę i wtedy jedźcie chyba ten jeden rok wytrzymacie co? |
|
|
|
 |
kaprysnamina
|
Wysłany: 2009-12-07, 21:21
|
|
|
jak nie masz zbytnio szczescia to znajdziesz prace w kawiarni albo na zmywaku lub cos sezonowego jak np --> http://www.ludziepracy.co...er__Londyn.html
jak bedziesz mial farta, to moze Ci sie udac, i np tak jak mojej siostrze- zaproponuja Ci studia sponsorowane przez pracodawce (urzad gminy w jej przypadku). Badz co badz bez jezyka nie uda sie nic! |
|
|
|
 |
|
|