|
|
|
Praca przy zbiorach |
| Autor |
Wiadomość |
Forsycja
|
Wysłany: 2009-04-04, 14:30 Praca przy zbiorach
|
|
|
Witam, otóż mam taki problem, ze mama znalazła ofertę pracy w wielkiej brytanii http://praca.gratka.pl/pr...wo-1077992.html - to jest link. Dzwoiąc do tego Krzysztofa dowiedziała się, ze najpierw musi jechać na dwa czy trzy dni do Londynu, żeby się zarejestrować, potem spowrotem wróci do domu i za jakieś dwa albo trzy tygodnie pojedzie do pracy na farmę. Ogłoszenie wydaje mi się conajmniej podejrzane. Więc i ja zadzwoniłam do tego pana i zaczęłam pytać, czy potrzeba jakichś dokumentów (pan powiedział najpierw że nie, a potem, że w sumie to jak wysłałabym CV to by to polepszyło moją sytuację, ale przecież nie ma żadnej rekrutacji?!), potem pan mi powiedział, ze on też jest pracownikiem na farmach i że jest fajnie, za nic się nie płaci, same tylko zyski.
Co w tym wszystkim najdziwniejsze, pan, który oznajmia mi, że szef, który jest Polakiem i ma tam firmę i pracuje u niego, ale jak zapytałam o nazwę i adres firmy, to pan mi powiedział, że nic takiego nie wie, ciekawe wiec gdzie pracuje. A farmy to w pobliżu londynu są i też nie wiadomo gdzie dokładnie. Tak więc proszę o opinię, bo jak dla mnie to to jest zwykłe oszustwo.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
marlonk
Administrator ...szklany człowiek...
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Wrz 2006 Posty: 291 Skąd: Piła/Poznań
|
|
|
|
 |
peters
|
Wysłany: 2010-03-03, 23:53 Re: Praca przy zbiorach
|
|
|
| Forsycja napisał/a: | Witam, otóż mam taki problem, ze mama znalazła ofertę pracy w wielkiej brytanii http://praca.gratka.pl/pr...wo-1077992.html - to jest link. Dzwoiąc do tego Krzysztofa dowiedziała się, ze najpierw musi jechać na dwa czy trzy dni do Londynu, żeby się zarejestrować, potem spowrotem wróci do domu i za jakieś dwa albo trzy tygodnie pojedzie do pracy na farmę. Ogłoszenie wydaje mi się conajmniej podejrzane. Więc i ja zadzwoniłam do tego pana i zaczęłam pytać, czy potrzeba jakichś dokumentów (pan powiedział najpierw że nie, a potem, że w sumie to jak wysłałabym CV to by to polepszyło moją sytuację, ale przecież nie ma żadnej rekrutacji?!), potem pan mi powiedział, ze on też jest pracownikiem na farmach i że jest fajnie, za nic się nie płaci, same tylko zyski.
Co w tym wszystkim najdziwniejsze, pan, który oznajmia mi, że szef, który jest Polakiem i ma tam firmę i pracuje u niego, ale jak zapytałam o nazwę i adres firmy, to pan mi powiedział, że nic takiego nie wie, ciekawe wiec gdzie pracuje. A farmy to w pobliżu londynu są i też nie wiadomo gdzie dokładnie. Tak więc proszę o opinię, bo jak dla mnie to to jest zwykłe oszustwo.
Pozdrawiam |
Co on ci bajki opowiada.Niech idzie do przedszkola.Farm blisko Londynu jest tak jak na lekarstwo. |
_________________ Aktualnie szukam pracy. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Forum o pracy za granica jest wspierane przez firmę Firstline.pl oferującą w swoich usługach doradztwo, konsulting oraz reklamę w Google w postaci linków sponsorowanych a także pozycjonowanie stron internetowych.