|
Praca w Angli |
| Autor |
Wiadomość |
wiolus-92
|
Wysłany: 2008-05-15, 14:53 Praca w Angli
|
|
|
| Czy był ktoś w Angli na zbieraniu malin? jak mniej wiecej to wyglądało i czy weekend był wolny? I jeszcze jedno pytanie czy normalnie mozna bylo jechac do Londynu i innych miast metrem czy autobusem? |
| Ostatnio zmieniony przez wiolus-92 2008-05-15, 14:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
walter
|
Wysłany: 2008-12-04, 11:11
|
|
|
Nie byłem niestety nigdy na zbieraniu malin w anglii, ale zapisalem sie na program www.woruk.pl do anglii. to taki work & travel tylko nie w usa. chce wyjechac w lutym, zostac do lipca, a potem moze od wrzesnia znowu wyjade - nie dostalem sie w tym roku na studia, jak latem znowu nie wyjdzie, wyjade po wakacjach. w zwiazku z tym mam pytanie, jak teraz tam wyglada sytuacja polakow? program gwarantuje mi minimalne zarobki, ale czy moge liczyc na wiecej? jak sie ksztaltuja srednie zarobki na stanowisku kelnera.barmana (moze byc to b. mala miejscowość) ? wiem, ze duzo polaków wraca, nie wiem czy w zwiazku z tym moze tam byc znowu mniejsza konkurencja, czyli wyzsze zarobki?
Pozdarwiam i dziekuje za odpowiedzi |
|
|
|
 |
januszcz1960
|
Wysłany: 2009-02-09, 10:45
|
|
|
Witam
Ja mam pytanko odnośnie pracy w Anglii przy pakowaniu ryżu lub części wędkarskich. Czy może był ktoś z Państwa?
Pozdrawiam;) |
|
|
|
 |
Alicja60
|
Wysłany: 2009-06-15, 17:23
|
|
|
| Poszukujemy osob do marketingu internetowego, tylko powazne oferty, ilosc miejsc ograniczona. Osoby zainteresowane prosze o wyslanie maila na adres: aalicja60@yahoo.co.uk |
|
|
|
 |
|
|