Przesunięty przez: marlonk 2007-09-17, 22:09 |
Dam Pracę osobom z komunikatywnym J,angielskim w uk |
| Autor |
Wiadomość |
efatha
|
Wysłany: 2007-09-17, 16:41 Dam Pracę osobom z komunikatywnym J,angielskim w uk
|
|
|
Poszukuję osób (mężczyzn ) z j.angielskim min komunikatywnym do pracy w UK .
Zapewniamy przelot i zakwaterowanie .Praca od zaraz.Stawka 5,35 brutto ok 50h/tyg
Mój num 0-601-578-793 [/b] |
|
|
|
 |
piwusia5
|
Wysłany: 2008-02-05, 21:08
|
|
|
Jesteśmy młodym małżeństwem (on 32 ona 21lat) szukamy pracy w Anglii, Irlandii,Niemczech i innych krajach ale bez znajomości języka. Najbardziej interesują nas:
opieka nad dzieckiem
sprzątanie
praca w fabryce
praca na farmie ( w rolnictwie)
praca w ogrodzie
opieka nad osobą starszą
pomoc w kuchni
Ja (ona) mam doświadczenie w pracy z dziećmi i osobami starszymi. Od 4 lat pracuje jako wolontariuszka w domu dziecka i hospicjum. Jestem odpowiedzialna i obowiązkowa. Znam język angielski w stopniu komunikatywnym i w dalszym ciągu się uczę języka.
Mój mąż ma doświadczenie w pracy w fabryce i w rolnictwie (pracował już za granicą w Niemczech)Jest osobą doświadczoną i skrupulatną. Perfekcjonista. Od 4 miesięcy uczy się angielskiego ( w zaawansowanym stopniu zna niemiecki)
Jesteśmy zainteresowani wspólną pracą ( w jednej fabryce, farmie itp) lub pracą w oddzielną ale w bliskim położeniu od siebie. Nie ukrywamy że liczy się dla nas wspólne zakwaterowanie. Rozważamy też możliwość jakoby pracował tylko mąż a ja bym zajmowała się domem. Bylibyśmy wdzięczni za pomoc w wynajęciu mieszkanka (kawalerki, pokoju z możliwością korzystania z kuchni itp). Dodam że interesuje nas dłuższy wyjazd.
Jesteśmy młodzi i energiczni
Będziemy wdzięczni za wszystkie oferty i każdą pomoc. Liczymy że ktoś podzieli się z nami swoim doświadczeniem i wiedzą
podaje adres mailowy piwusia5@tlen.pl
oraz telefon 781284135 |
_________________ Szukam pracy dla dwojga. Mamy domek do wykończenia :) |
|
|
|
 |
|
|