Przesunięty przez: marlonk 2010-03-04, 23:43 |
PRACA NL |
| Autor |
Wiadomość |
pracaodzaraz
|
Wysłany: 2010-03-04, 10:20 PRACA NL
|
|
|
WITAM!
Jestem pośrednikiem holenderskiego biura pracy. W dalszym ciagu mimo kryzysu gospodarczego w holandii potrzebni sa ludzie do pracy posiadamy naprawde wielka ilosc roznego typu ofert pracy począwszy od budownictwa przez prace papierkowe i kończąc na ogrodnictwie. Jest tego naprawde mnostwo. wystarczy ze wyslecie do mnie maila na adres praca.za.granica@o2.pl po skontaktowaniu sie ze mna droga mailowa bedzie konieczne zweryfikowanie danych osobowych. Weryfikacja ta jest konieczna poniewaz wielu ludzi najpierw
sie zgłasza a pozniej rezygnuje stwarzajac nam dodatkowe problemy jak i koszta. Weryfikacja kosztuje 5zl wiec prosze o wysylanie maili tylko zdecydowanych do pracy ludzi. Cala reszta koniecznych informacji jak z formalnosciami dojazdem mieszkaniem wynagrodzeniem itp droga mailowa. Ja jako jeden z wielu posrednikow działających na terenie polski za kazdego zwerbowanego pracownika otrzymuje niewielka premie i na tym to polega wy pomozecie mi a ja pomoge wam. Dziekuje za uwage i czekam na maile. |
|
|
|
 |
tsunlai
|
Wysłany: 2010-07-14, 20:50
|
|
|
| Witam, no wszystko ładnie pięknie po prostu to czego szukamy ale proszę wyjaśnić na czym polega ta weryfikacja? Że ja wyślę maila że jestem zainteresowana i co wtedy? Co jest weryfikowane jakie moje dane i co dalej? |
_________________ Człowiek jest gotów zostać bogiem, a zamiast tego często okazuje się bałwanem. |
| Ostatnio zmieniony przez tsunlai 2010-07-14, 20:51, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
kazik1111
Wiek: 33 Dołączył: 02 Lip 2010 Posty: 2 Skąd: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 2010-07-16, 12:23
|
|
|
przeciez to wałek jest normalny jakie 5 zł niech sie goni baran jaka weryfikacja nic mu nie wysylajcie nikomu nic sie nie płaci zapamietajcie to,wrrr |
| Ostatnio zmieniony przez kazik1111 2010-07-16, 12:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
marlonk
Administrator ...szklany człowiek...
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Wrz 2006 Posty: 288 Skąd: Piła/Poznań
|
|
|
|
 |
tsunlai
|
Wysłany: Wczoraj 17:46
|
|
|
Chciałam poznać odpowiedź, oczywiście na taką pracę i wyjazd za 5 zł nie piszemy się. Ale jak widzicie ten "pracodawca" nie odpowiedział. 5 zł za pracę? Ciekawe czy się z tego rozlicza mam nadzieję, że ktoś go ścignie po numerze IP np. Urząd Skarbowy |
_________________ Człowiek jest gotów zostać bogiem, a zamiast tego często okazuje się bałwanem. |
|
|
|
 |
|
|