Praca za granica
 RejestracjaRejestracja  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  praca za granicaOferty pracy

Poprzedni temat «» Następny temat
PRACA PRZY PAKOWANIU DLA KAŻDEGO miejsce: Londyn cała Ang
Autor Wiadomość
EUROPRACA2007 

Wysłany: 2007-05-09, 19:47   PRACA PRZY PAKOWANIU DLA KAŻDEGO miejsce: Londyn cała Ang

PRACA PRZY PAKOWANIU W FABRYKACH, PRZETWÓRNIACH, MAGAZYNACH
miejsce: Londyn cała Anglia
branża: Produkcja, Magazyny
wynagrodzenie: £6 - £12 na godzinę
Najlepsze oferty pracy przy pakowanie różnych produktów, w fabrykach, przetwórniach, magazynach. Oferty dla każdego, nie wymagające kwalifikacji i doświadczenia.

Stawki o 6 do 12 funtów na godzinę, nadgodziny i praca w weekendy dodatkowo płatna.

Zobacz szczegóły ofert i zarejstruj swoje CV
na stronie: www.twoja.europraca.org Obecnie do wyjazdu od zaraz jest przygotowanych 30 rzeźników. 20 operatorów CNC, kilkunastu spawaczy MIG-MAG. 15 Kierowców C+E, 12 opiekunów dla osób starszych z referencjami. 22 operatorów wózków widłowych, kilkadziesiąt osób z dobrą znajomością języka ang. bez kwaifikacji oraz kilkaset fachowców z innych branż.

DonCApone

Wysłany: 2007-05-09, 22:41   

czy osoba majaca prawie 17lat (05.09.1990r) z dobrym angielskim moze liczyc na taka prace??

zbynio

Wysłany: 2007-11-02, 11:41   

Aha.A do kiedy jest ważna ta oferta?Jestem zainteresowany ta ofertą pracy.A czy pracodawca umożliwia zakwaterowanie?

piwusia5 

Wysłany: 2008-02-08, 14:59   

Czy te oferty są jeszcze aktualne. Interesuje mnie praca w fabryce. Wyjeżdżamy w kwietniu 2008roku. Mamy już jakieś tam pomysły ale ta oferta jest ciekawa

Chomeini 

Wysłany: 2008-02-16, 23:53   

piwusia5 napisał/a:
Mamy już jakieś tam pomysły ale ta oferta jest ciekawa

Chciałbym dołączyć do tego pytania swoje, tzn. czy to jeszcze aktualne (garbate aniołki) a do "Piwusi5" jakie macie pomysły na wyjazd (czytałem twój inny post) bo ja jestem po rozmowach z Tesco (telefonicznych - 1-szy etap) i myślę że może uda się podpisać umowę tylko zniechęca mnie kontrakt roczny (tzn. nie ma szans na ewentualną zmianę w przypadku znalezienia czegoś atrakcyjniejszego). Zaczęły się czasy przeładowania rynku pracownikami, a na forach zamiast poczytać o czymś konkretnym i pożytecznym (ewentualne propozycję) typowa Polska (ot tak poprostu normalnie) zawiść, zawiść i jeszcze raz zawiść.

piwusia5 

Wysłany: 2008-02-17, 10:21   

Witam. Moim pomysłem jest Nissan w Sunderland. Po 13 tygodniach mężczyżni mogą przejść na kontrakt co dzaje 1000 funtów miesięcznie. Na początku hmmm mniej bo ok 200 guntów tygodniowo. Gorzej mają kobitki bo one nie przechodzą na kontrakt. Jeśli chcesz więcej szczegółów to napisz na piwusia5@tlen.pl odpisze na pewno

nika3355 

Wysłany: 2008-04-19, 16:19   

Witam ,no właśnie czy ta oferta jest nadal aktualna????????? :-> Szukam właśnie takiej pracy w Holandii. :!:

madixx 

Wysłany: 2008-05-27, 11:39   pomocy!!!

nie wiem cvzemu ale ta strona jest nieaktywna chyba..bo klikam linka i nie wyswietla sie nic:(..dajcie jakies namiary albo pomozcie

Odpowiedz do tematu