|
PRACA PRZY PAKOWANIU DLA KAŻDEGO miejsce: Londyn cała Ang |
| Autor |
Wiadomość |
EUROPRACA2007
|
Wysłany: 2007-05-09, 19:47 PRACA PRZY PAKOWANIU DLA KAŻDEGO miejsce: Londyn cała Ang
|
|
|
PRACA PRZY PAKOWANIU W FABRYKACH, PRZETWÓRNIACH, MAGAZYNACH
miejsce: Londyn cała Anglia
branża: Produkcja, Magazyny
wynagrodzenie: £6 - £12 na godzinę
Najlepsze oferty pracy przy pakowanie różnych produktów, w fabrykach, przetwórniach, magazynach. Oferty dla każdego, nie wymagające kwalifikacji i doświadczenia.
Stawki o 6 do 12 funtów na godzinę, nadgodziny i praca w weekendy dodatkowo płatna.
Zobacz szczegóły ofert i zarejstruj swoje CV
na stronie: www.twoja.europraca.org Obecnie do wyjazdu od zaraz jest przygotowanych 30 rzeźników. 20 operatorów CNC, kilkunastu spawaczy MIG-MAG. 15 Kierowców C+E, 12 opiekunów dla osób starszych z referencjami. 22 operatorów wózków widłowych, kilkadziesiąt osób z dobrą znajomością języka ang. bez kwaifikacji oraz kilkaset fachowców z innych branż. |
|
|
|
 |
DonCApone
|
Wysłany: 2007-05-09, 22:41
|
|
|
| czy osoba majaca prawie 17lat (05.09.1990r) z dobrym angielskim moze liczyc na taka prace?? |
|
|
|
 |
zbynio
|
Wysłany: 2007-11-02, 11:41
|
|
|
| Aha.A do kiedy jest ważna ta oferta?Jestem zainteresowany ta ofertą pracy.A czy pracodawca umożliwia zakwaterowanie? |
|
|
|
 |
piwusia5
|
Wysłany: 2008-02-08, 14:59
|
|
|
| Czy te oferty są jeszcze aktualne. Interesuje mnie praca w fabryce. Wyjeżdżamy w kwietniu 2008roku. Mamy już jakieś tam pomysły ale ta oferta jest ciekawa |
_________________ Szukam pracy dla dwojga. Mamy domek do wykończenia :) |
|
|
|
 |
Chomeini
|
Wysłany: 2008-02-16, 23:53
|
|
|
| piwusia5 napisał/a: | | Mamy już jakieś tam pomysły ale ta oferta jest ciekawa |
Chciałbym dołączyć do tego pytania swoje, tzn. czy to jeszcze aktualne (garbate aniołki) a do "Piwusi5" jakie macie pomysły na wyjazd (czytałem twój inny post) bo ja jestem po rozmowach z Tesco (telefonicznych - 1-szy etap) i myślę że może uda się podpisać umowę tylko zniechęca mnie kontrakt roczny (tzn. nie ma szans na ewentualną zmianę w przypadku znalezienia czegoś atrakcyjniejszego). Zaczęły się czasy przeładowania rynku pracownikami, a na forach zamiast poczytać o czymś konkretnym i pożytecznym (ewentualne propozycję) typowa Polska (ot tak poprostu normalnie) zawiść, zawiść i jeszcze raz zawiść. |
|
|
|
 |
piwusia5
|
Wysłany: 2008-02-17, 10:21
|
|
|
| Witam. Moim pomysłem jest Nissan w Sunderland. Po 13 tygodniach mężczyżni mogą przejść na kontrakt co dzaje 1000 funtów miesięcznie. Na początku hmmm mniej bo ok 200 guntów tygodniowo. Gorzej mają kobitki bo one nie przechodzą na kontrakt. Jeśli chcesz więcej szczegółów to napisz na piwusia5@tlen.pl odpisze na pewno |
_________________ Szukam pracy dla dwojga. Mamy domek do wykończenia :) |
|
|
|
 |
nika3355
|
Wysłany: 2008-04-19, 16:19
|
|
|
Witam ,no właśnie czy ta oferta jest nadal aktualna????????? Szukam właśnie takiej pracy w Holandii. |
|
|
|
 |
madixx
|
Wysłany: 2008-05-27, 11:39 pomocy!!!
|
|
|
| nie wiem cvzemu ale ta strona jest nieaktywna chyba..bo klikam linka i nie wyswietla sie nic:(..dajcie jakies namiary albo pomozcie |
|
|
|
 |
|
|