|
Zarabianie przez internet! Niewyobrażalne zarobki! |
| Autor |
Wiadomość |
damex89
|
Wysłany: 2007-06-20, 12:16 Zarabianie przez internet! Niewyobrażalne zarobki!
|
|
|
Przedstawiam Ci rewelacyjny sposób na zarabianie przez internet! W ten sposób wzbogaca się już ponad 500tys. osób!
www.agloco.com/r/BBFL5713
Zapisz się do tego systemu za pomocą linku.
Następnie ściągnij swojego Viewbara(niewielki pasek, który znajduje się w zakładce "Viewbar"
I to wszystko! Już zarabiasz kasę! Cała filozofia polega na tym, aby surfować po internecie z włączonym viewbarem. Viewbar nalicza Ci godz. , które przelicza co miesiąc na pieniądze. System jest nowy, więc na początku możesz maksymalnie surfować z paskiem 5 godz. miesięcznie. Stawka za jedną godz. wynosi 0.5$(z czasem na pewno wzrośnie!)
A teraz uważaj!!! Aby za pomocą tego systemu zarobić duuużą kasę należy rekrutować członków za pmocą specjalnego linku( dostaniesz go po rejestracji)
Spójrz ile pieniędzy miesięcznie zarobisz rekrutując tylko 5 osób:
Ilość twoich poleconych: 5
CZłonkowie, zwerbowani prze twoich poleconych: 2 od każdej osoby
ilość godz. spędzanych miesięcznie w internecie: 5
W sumie daje to: 198.75godz.
Pomnóż to teraz przez 0.5$
198.75 razy 0.5$=99.375$!!!
Pomyśl ile zarobisz rekrutując 10, 20, albo 50 członków!!!
System Agloco( bo tak on się nazywa) jest wspierany przez Billa Gates'a(nie muszę go chyba przedstawiać), więc nie ma mowy o ściemie z tym Agloco!
Poprzednio Agloco wypłaciło swoim uczestnikowm 120.000.000$!!!
Pieniądze są wypłacane czekiem lub przelewem na internetowe konto bankowe.
ZAPISZ SIĘ JUŻ TERAZ!!!
www.agloco.com/r/BBFL5713
masz pytania? pisz: damex89@o2.pl |
|
|
|
 |
ArcziBeatBox
|
Wysłany: 2007-09-29, 00:12
|
|
|
NAJPROSTSZY SPOSÓB NA ZARABIANIE KASY!! MOŻESZ KORZYSTAĆ Z POLSKICH KONT BANKOWYCH...A NIE TYLKO Z PAYPAL...
WEJDŹ I SIE ZAPISZ!! DUŻA KASA I WSZYSTKO PO POLSKU
http://bitmails.info/page...id=arczibeatbox
|
|
|
|
 |
green.stokrotka
|
Wysłany: 2007-10-05, 19:29 Nowe mozliwosci zarabiania przez internet
|
|
|
| Sama pracuje w Szkocji ale dorabiam sobie w internecie.Sprawdz to!!!Nic nie tracisz a mozesz zyskac niezla kaske!http://www.otwieramy.pl/?p=71702 To link na strone! |
|
|
|
 |
skovi.mlm
|
Wysłany: 2007-11-20, 12:13
|
|
|
Ja wiem że w Polsce ciężko jest się dorobić.. Sam pracowałem za grosze i czułem sie jak biały murzyn.. Ale uwierzcie mi że jak ktoś jest zawzięty to zawsze sobie poradzi!! NAWET TUTAJ! Owszem, że prościej jest uciec tam gdzie można lepiej zarobić i mniej się narobić.. Ale ci co uciekli to chyba jednak nie próbowali wszystkiego.. poszli na łatwiznę. Ja znalazłem sposób na przyzwoitą kasę i wcale mnie to nie męczy, a sądzę że zarabiam więcej niż nie jeden w UK.. Piszcie na maila to chętnie podpowiem w czym rzecz.. : skovi.mlm@wp.pl
Bo gdy swój swojemu nie przestanie wreszcie szkodzić to nigdy tu nie bedzie ameryki... pozdro! |
|
|
|
 |
|
|