|
|
|
firma TODEX I ERTA |
| Autor |
Wiadomość |
dayton
|
Wysłany: 2007-05-13, 23:01 firma TODEX I ERTA
|
|
|
mam
pytanie co to sa za firmy i czy nie robia zadnych przekretow,jezeli chodzi o firma todex to mam oferte pracy w danii w szklarni,co to za praqca czy ktos byl w pracy przez ta firma, jakie warunki i jakie zarobki. a jezeli chodzi o ERTE to jest na stronie www.damyprace.pl jest fajna oferta w anglii ale nie wiem co to za firma, i jakie zasady w niej panuja co do wysylania ludzi do pracy,prosze o odpowiedz, |
|
|
|
 |
wojtek1985to
|
Wysłany: 2007-08-07, 09:38 ERTA
|
|
|
Hej! Co do ERTA to możesz być spokojny. W moim wypadku, było super i nie mam żadnych zastrzeżeń - wręcz przeciwnie. Skorzystałem z ich usług i dzięki temu wyjechałem do Szkocji do pracy na 3 miesiące i było super. Jedynymi kosztami jakie trzeba ponieść do jest ubezpieczenie i koszt biletu. Te koszty to i tak jest totalne minimum, bo tak naprawdę dzięki temu można być spokojnym, w razie gdyby sie (odpukać) coś stało. Wszystko za co płacisz trafia do Ciebie. Nie płacisz za żadne pośrednictwo pracy ani nic takiego więc można być spokojnym. Z takich ciekawostek to zdarza się normalnie, że czasem pracodawca przyjeżdża do Polski i robi z Tobą wywiadzik na miejscu! Niezłe, nie? Jakbyś miał jakieś pytania to możesz mi napisać maila to Ci dokładnie o tym napisze. Pozdrowienia! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|