damian94
|
Wysłany: 2007-02-05, 21:30 Firma AB Job Service
|
|
|
Witam! czy ktoś zna firmy AB JOB SERVICE lub IN PERSON? Czy ktoś pracował w Holandii za ich pośrednictwem? Mam wyjechać za pośrednictwem jednej z tych firm do pracy w Holandii na polski paszport. Proszę o jakiekolwiek informacje od osób, które korzystały z ich usług.
[ Dodano: 2007-02-17, 21:46 ]
jak co to proszę o wiadomość na GG 1850313 lub email damian94@op.pl
[ Dodano: 2007-04-03, 20:01 ]
nie wiem co sądzic o tej firmie, podanie złożyłem w grudniu (na polski paszport), miałem wyjechac 5 marca z max. dwutygodniowym poślizgiem. mija miesiąc i... nic! pracy nie ma! jak do nich telefonuje to słyszę odpowiedź, że nie wiedzą kiedy będzie ta praca.
[ Dodano: 2007-04-11, 20:59 ]
dziś tj. 11 kwietnia w AB JOB SERVICE po kilkudziesięciu telefonach do nich i kilku wizytach w ich biurze, dowiedziałem się że po czteromiesięcznym oczekiwaniu NIE MA DLA NAS PRACY!!! mieliśmy wyjechac z żoną razem do jednej pracy i na jedną kwaterę, dziś okazało się, że nie ma ani pracy ani wspólnej kwatery!!! po moich ponagleniach na prędce zaoferowano nam osobno prace i kwatery jednak jeszcze nie potrafili podac jak daleko będziemy od siebie mieszkac i gdzie pracowac.WNIOSKI NASUWAJĄ SIĘ SAME!!! |
|