|
Firma Ab Oost |
| Autor |
Wiadomość |
energy
|
Wysłany: 2007-06-07, 00:10 Firma Ab Oost
|
|
|
| Odradzam wyjazdu poprzez firme Ab Oost !!! . Brak jakiej kolwiek organizacji ! zero zainteresowania sie ludzmi ! wykorzystywanie ludzi , brak wiekszej czesci przelewow za przepracowane godziny ( Gdy nie dostanie sie przelewu trzeba sie prosic 4 tygodnie o zwrot swojich pieniedzy ), odciaganie pieniedzy nie wiadomo za co i na co ! Mogl bym tak wymianiac do nieskonczonosci , pierwszy miesiac jest dobrze ale potem to juz szkoda mowic . Poprostu odradzam . jest to firma holenderska wiec jezeli ktos z was zalatwia sobie prace przez posrednictwo polskiej firmy to prosze zaznaczyc ze niechcecie jechac przez wyzej wymieniony "AB OOST " naprawde nie warto ! |
|
|
|
 |
nielubi holandi
|
Wysłany: 2008-05-27, 18:11
|
|
|
| witam i ja takze zdecydowanie odradzam Aboost to dziadowska firma która chciala mnie oszukac na zywca na pewną sume pieniędzy. |
|
|
|
 |
Sebol
|
Wysłany: 2008-07-04, 10:09 Re: Firma Ab Oost
|
|
|
Witam.Takze zostalismy tak potraktowani przez ta firme,ktora twierdzila,ze jestesmy "olewaczami".Potraktowali nas strasznie wysylajac maila do polskiej firmy,ktora nas wyslala. Z kasa nie bylo problemu,a co do maila to byl nieprawdziwy.Mam nadzieje,ze Polacy ktorzy pracuja w AB OOST za biurkiem przeczytaja tego maila.POZDRO DLA WIATRAKOW. |
|
|
|
 |
student
|
Wysłany: 2008-08-05, 07:20 aboost
|
|
|
| Przed wyjazdem pani na zebraniu powiedziała ze bedziemy zarabiać po odliczeniu już wszystkiego 6,01 e ,ze pieniadze jakie mamy zabrac ze soba to tylko na pierwszy tydzien,pracowac bedziemy 6 dni w tygodniu a jak sie okazało było całkiem inaczej.Zarabiałam 3.89 e ,pieniadze jakie mi wyplacili gdy bylam tam to dopiero po 4 tygodniach pracy,i jak sie okazało jak dobrze poszlo pracowalam 4-5 razy w tygodniu . odradzam nikomu tam nie mozna wierzyc |
|
|
|
 |
|
|