Przesunięty przez: marlonk 2007-08-09, 10:46 |
Firma Axidus |
| Autor |
Wiadomość |
wolfik21
|
Wysłany: 2007-08-08, 21:58 Firma Axidus
|
|
|
| mam do Was pytanko czy ktos zna ta firme i czy warto z nia jechac??z gory dzieki za odp. pozdrawiam |
|
|
|
 |
gmos1
|
Wysłany: 2007-11-07, 13:46 Axidus...
|
|
|
| Nikomu nie polecam firmy Axidus !! Ci ludzie oszukują liczą wszystko co jest możliwe żeby jak najwięcej z człowieka zedrzeć , zarobki małe ... mieszkanie drogie (a o warunkach nie będę pisał ... ) , ubezpieczenie drogie... ( w innych firmach jest tańsze ) , Za dojazd do pracy trzeba płacić ...( tygodniowo 20 Euro ) ... A ich regulaminy przechodzą ludzkie granice... Pozdrawiam.... " Pracując w axidusie wyjdziesz na minusie !! " |
|
|
|
 |
psycho
|
Wysłany: 2007-12-05, 10:56
|
|
|
Nie daj się nabrać. Jeśli lubisz siedzieć w domu czekać codziennie na telefon czy będzie praca, jeśli lubisz jak cię oskubią do gołej nitki i będziesz na minusie pracuj z AXidusem. Jeśli lubisz jak ktoś robi cię robi w jajo i nie odbiera twoich telefonów to pracuj w AXidus. AXIDUS to jedno wielki bagno nie dajcie się nabrać. Ludzie uciekają z Axidus jak szczury z tonącego statku. Róbcie jak uważacie ale nie mówcie że nie ostrzegałem. |
|
|
|
 |
87slodka
|
Wysłany: 2008-10-29, 22:11 AXIDUS
|
|
|
| Ta firma to jedna wielka sciema! sciagaja tam ludzi i traktuja ich jak psy a nawet gorzej!!! moj chlopak tam pojechal i mieszka w "burdelu"!!!!!! rozowe sciany kraty w oknach i w ogole..... a placi za to ja za trzygwiazdkowy hotel !!! praca na rezerwie (raz w tygodniu pracujesz a przez reszte tygodnia siedzisz i czekasz)! a przeciaz trzeba miec za co jesc i oplacac chociazby te dojazdy do pracy a na stronie www.axidus.pl nie ma mowy o rzadnych oplatach za dojazdy!!!! zdzieraja z ludzi za co tylko sie da!!!! LUDZIE ZARABIAJA TAM PO 3 EURO NA GODZINE A NIE JAK PODAJA NA STRONIE 7.71!!!!! LUDZIE NIE JEDZCIE DO HOLANDII ZA POSREDNICTWEM TEJ FIRMY BO UBRANI POJEDZIECIE A NADZY WROCICIE!!!!!! |
|
|
|
 |
|
|