|
Firma Contracting Services Polska |
| Autor |
Wiadomość |
majusia
|
Wysłany: 2007-07-25, 15:48 Firma Contracting Services Polska
|
|
|
Bardzo prosze o pomoc
Kolezanka ma mozliwosc zalatwienia pracy przy sortowaniu odziezy z firmy Contracting Services Polska. Jest to praca prawdopodobnie dla Mechanical Services benelux.
Jednak mamy dziwne informacje na temat firmy/pracy...
Czy ktos zna to biuro posredniczace?
Czy ktos z was pracowal dla ktorejs z firm?
Wyjazd juz wkrotce, a nie wiemy, co robic...
Wyjazd jest na 6 m-cy(mial byc na 4 m-ce), w tym 2 zjazdy do Polski na tydzien...
Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje |
|
|
|
 |
rob2003
|
Wysłany: 2007-07-25, 19:13
|
|
|
cześć
mam pytanie czy ta firma miesci sie w opolu.
Bo mój mąż własnie wyjechał csp z opola a w holandi miał pracowac dla msb pojechał jako spawacz.
Powiem szczerze ze na poczotku wysłali ich na jakies szkolenie do niemiec potem tydzień w holandi bez pracy (a praca miała byc od zaraz) od jutra ma cos sie ruszyc ale zobaczymy ale obiecywali odrazu umowe z holendrami a teraz mają byc tylko kontrakty a kontrakt trwa różnie dwa tygodnie miesiąc a co potem w opolu było pięknie potem lekkie schody ale na pewno trzeba walczyc i wykłucać sie o swoje |
|
|
|
 |
majusia
|
Wysłany: 2007-07-25, 20:38
|
|
|
tak, ta firma jest z opola, z ul. Sempolowskiej 2.
podaja sprzeczne informacje co do wyjazdu, wiec sie zastanawiamy i szukamy Pan, ktore tam byly.
jest to oferta dla Pan do lat 40 przy sortowaniu odziezy uzywanej
moze Pani maz cos o tej firmie wie?
dziwi mnie, ze Contracting Services Polska nie ma wlasnej strony, a dowiedzialam sie, ze pracuja tylko dla jednego pracodawcy - Mechanical Services Benelux.
w magazynie pracuje ok 80 kobiet - czy ktoras z Pan lub Panow moze zna kogos, kto tam byl lub wie cokolwiek o tej ofercie?
oferta jest tylko na wyjazd na 6 m-cy(podpisuje sie umowe od razu na 6 m-cy), w tym 2 zjazdy po 1 tygodniu...
dziekuje Pani bardzo za odpowiedz;-) |
|
|
|
 |
rob2003
|
Wysłany: 2007-07-26, 20:35
|
|
|
WIĘC TAK
MOJ MĄZ WŁASNIE Z NIMI WYJECHAŁ I PRACUJE DLA MSB W HOLANDI
Z TEGO CO WIEM MSB TO TEZ POSREDNIK TYLKO HOLENDERSKI
MĄŻ MIAŁ RÓWNIEŻ PODPISAC UMOWE ODRAZU NA SZEŚĆ MIESIECY TYLKO TO NIE PRAWDA BO NAJPIERW ZWLEKALI BO NIE BYŁO PRACY A TERAZ ZAPROPONOWALI IM KONTRAKTY ON POJECHAŁ JAKO SPAWACZ WIĘC SAMO PRZEZSIE ROZUMIESIE ZE MSB TO TEZ POSREDNIK JUTRO ZACZYNA PRACE PO TYGODNI SPĘDZONYM W HOLANDI BEZ ZADNEJ PRACY A O BEDZIE JUTRO TO ZOBACZYMY MIESZKAJĄ W AMSTERDAMIE I MAJA DOJEŻDZAC DO PRACY PO 100 KM DZIENNIE W JEDNĄ STRONE JEDYNY PLUS TO ZE ZAPEWNIAJĄ MIESZKANIE I DOJAZD DO PRACY
I JESZCZE JEDNO W POLSCE POSREDNIK KRECI ILE SIE DA ZMIENIAJĄ TERMINY WYJAZDU (U NAS TO BYŁO OKOŁO 4 RAZY) |
|
|
|
 |
magda1
|
Wysłany: 2007-07-31, 15:44 MSB
|
|
|
Tragedia , nie polecam. MSB obiecują pracę i jej nie ma.
Nie wyjezdzajcie do pracy za pośrednictwem tej firmy. |
|
|
|
 |
Piotr123
|
Wysłany: 2007-08-20, 17:54 MSB
|
|
|
Ludzie róbcie jak chcecie, ale MSB to oszuści, stwierdzenie samo się nasuwa jeśli ciągle zmieniają nazwe firmy. zombie_65 (forum MSB) to prawdopodobnie nick kogos z MSB lub firmy z nią współpracującą.
Mi także mowiono ze wszystko mam pokryc z własnej kieszeni a pozniej zostanie mi zwrocone. (śmiechu warte).Pozostałem bez pracy, pieniędzy z długami, rodzine trzeba utrzymać.
Byłem tam , widziałem mam na to dowody, nic dobrego, nie życzę nikomu.TRAGEDIA.
Reszte zostawiam bez komentarza. |
|
|
|
 |
|
|