Praca za granica
 RejestracjaRejestracja  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  praca za granicaOferty pracy

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: marlonk
2007-04-26, 22:34
Firma Hands To Work
Autor Wiadomość
killer86

Wysłany: 2008-02-19, 14:12   HTW

Witam!!!Firma jest uczciwa i wypłacalna.
Ostatnio zmieniony przez killer86 2008-07-07, 16:39, w całości zmieniany 2 razy  

aga150289 

Wysłany: 2008-05-01, 22:18   HTW

pracowałam w tej firmie 12 tygodni i jestem bardzo zadowolona. owszem, praca nie zawsze była, ale jest to uzależnione od pogody, zresztą jak w większości firmach współpracujących z Holandia, gdzie jest przewaga szklarni. według mnie domki są bardzo fajne (ja akurat trafiłam do najnowszych). byłam ponad tydzień na wolnym, bo nie było pracuy, ale gdy poprosiłam zeby coś załatwili to bez problemu. na drugi dzień dostałam tel. że moge iść do pracy... no i poszłam, i pracowałam tam do końca, a nadgodzin zrobiłam tyle, że ho ho.... a co do wrednej kobitki, która kierowała busikami, to bez obawy... nie taki diabeł straszny, jak go malują... miałam przyjemność z nią mieszkać, inie było źle... każdy ma lepsze i gorsze dni... ale ona już tam nie pracuje :P. za 3 tygodnie wybieram się tam na 3miechy :)

[ Dodano: 2008-05-01, 22:20 ]
Tomek??? no, nie jest zły.... gorzej jak m,u coś odwali:P ale pogadać szło i załatwić też wszystko pomagał :)

Thuglife 

Wysłany: 2008-06-22, 22:44   

Witam, jutro chce iść rozmawiać o ofercie na wakacje... Myslicie że powinienem wybrac tą Firme? "Hands to Work" ? Ile zarobie po 2 miesiacach... jak bede jak najbardziej oszczedzal...

uziel34 

Wysłany: 2008-07-19, 14:42   

Powiem tak to banda zlodziejaszkow...Dorabiaja sie na ludziach ktorych maja za niewolnikow.Jestem juz w polsce 4 tydzien a jeszcze mi i mojej partnerce nie zwrocili kaucji za posciel klucze i identyfikator chociaz wielki pan Tomek obiecal ze w ciagu 2 tygodni wysle na konto.Ten Tomek to cienias jak wszyscy z tego biura trzesa gaciami zeby nikt znow ich nie najechal bo juz tak bylo ze plakal w biurze jak go odwiedzilo 4 roslych kolesi hahahaha...Odradzam ta firme chyba ze ktos lubi pracowac na kogos... :evil:

Odpowiedz do tematu