|
Firma PE People |
| Autor |
Wiadomość |
owczynek
|
Wysłany: 2008-01-27, 23:07 Firma PE People
|
|
|
Witam . Szukam firmy , która umożliwi mi wyjazd do holandii ? Znalazłem firme PE PEOPLE , czy ktoś miał styczność z tą formą , jeżeli tak to jakią ma opinie na jej temat ?
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi. |
|
|
|
 |
Rooney
|
Wysłany: 2008-01-28, 12:58
|
|
|
Ja tez chetnie przeczytam opinie na temat tej firmy. Nigdzie w necie nie znalazlem zlego slowa o nich....a dzialaja juz dlugo. Jakby duzo osob sie na nich przejechalo na pewno by zostal jakis slad w necie
EDIT
Ok, juz sie dowiedzialem ze to ta sama firma co P&E Kowalski, mozna poczytac o niej na tym forum. |
| Ostatnio zmieniony przez Rooney 2008-01-28, 13:17, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
klootzak
|
Wysłany: 2008-03-06, 20:52 PE people
|
|
|
| Ostrzegam wszystkich ludzi którzy zamierzają wybrać sie do pracy do PE people jest to banda oszustów nie zgadzają sie tygodniowe zaliczki często w ogóle nie wpływają na konto i w konsekwencji trzeba wykonać multum telefonow do biura o rozne poprawki.Wyplaty miesieczne,ktore wypłacane są po 6 tygodniach pracy.Narzucają zmyślne kary na ludzi na domkach a pozniej grupka wspanialych tlumaczek dzieli sie kaska na weekend skąd to wszystko wiem? Pracowalem tam 4 lata i mialem wiele czasu żeby sie przyjrzeć takiemu partactwu i klamstwu ktore sie tam odbywa wiec ostrzegam nie rzucajcie sie na kolorowe tabloidy tej firmy i słodkie słówka w biurach w Polsce jak i u kierowców! |
|
|
|
 |
Aska
|
Wysłany: 2008-04-23, 08:50
|
|
|
| Skoro "wytrzymales tam 4 lata to chyba nie bylo tak zle?? |
|