Przesunięty przez: marlonk 2007-04-26, 22:39 |
Firma TNS Polska |
| Autor |
Wiadomość |
amsztaf
|
Wysłany: 2007-02-28, 18:05 Firma TNS Polska
|
|
|
| witam mam pytanie czy mial ktos do czynienia z firma T&S ?? ich strona to http://www.tnspolska.pl/ bo mam zamiar wyjachac z tej firmy ale nic o niej nie wiem .. za odpowiedzie z gory dziekuje :) |
|
|
|
 |
ANOTHER USER
|
Wysłany: 2007-03-16, 14:47
|
|
|
Trzymaj sie z daleka od tej firmy!!!broń Boże! Oszukują zanim wyjedziesz poprzez pobieranie 250 zł zaliczki na poczet biletu do Danii lub Holandii! Poczytaj sobie to; http://www.niedziela.nl/f...0886e2bf39e4e5e
Tam gdzie jest złożony o nich temat jest jeszcze jeden link,a w tym linku kolejny,tylko ,,wzbudzający zaufanie'' do tej firmy! Z DALEKA OD T&S!!! |
|
|
|
 |
nollewska
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 167 Skąd: Torrevieja
|
Wysłany: 2007-03-17, 09:25
|
|
|
| Osoby wyjezdzajace do pracy za granice, nie powinny wplacac zadnych dodatkowych oplat tytulem swiadczen pracy. Zaden posrednik nie powinien pobierac oplaty tytulem np. zaliczki itp. |
_________________ Holenderska Kancelaria Podatkowa On-line
www.kancelariabean.com |
|
|
|
 |
bomba1984
|
|
|
|
 |
pawel1979
Pomógł: 3 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 47 Skąd: maarssen
|
|
|
|
 |
jajeczko
|
Wysłany: 2007-07-21, 20:42 Re: Firma TNS Polska
|
|
|
hejka
wszedłam na te forum bo chciałam sie dowiedziec co inni myśla o firmie TnS.
Ja jechałam pare razy przez TnS i naprawde nie było tak zle:-) ale zdarzały sie takie przypadki że można by było napisac książke o nich. Mnie na szczęście traktowano dobrze i nie byłam rzucana z jednej pracy do drugiej ale niektóre osoby były. Ja stwierdziłam że w tnsie musza być takie osoby to nie boja sie walczyc o swoje i mówia co myslą i co im sie nie podoba bo inaczej w tnsie zginiesz:-( i jeszcvze jedna kwesita kierowców, poprzyjmowali teraz samych kierowców w podeszłym wieku ( nie mówie że nie są ok) ale bezpieczniej jechac z jakims młodszym niz z takim dziadkiem z trzęsącą sie ręką?? prawda!?? jak by co to moge napisac więcej na temat tnsu zainteresowanym osobom pozdrowionka
P.S.S. a z tymi karami to tylko straszenie bo nie moga potrącić ileś euro kary |
|
|
|
 |
czarny7417
|
Wysłany: 2008-04-04, 15:32
|
|
|
Przestań ja z moim chłopakiem byliśmy właśnie takimi osobami co nie dały sobie w kasze dmuchać. I co? w pena sobotę wylądowaliśmy przed campingiem bo nas wywalili. Dobrze że mieliśmy swój samochód to znaleźliśmy inną firmę i mieliśmy gdzie spać. Podskakujesz- wylatujesz, a my się kłóciliśmy tylko o naszą kasę która jakimś dziwnym sposobem od 6 tygodni nie trafiała na nasze holenderskie konto. Potem zaproponowali nam ze za oplatą zalozą nam konto w Polsce bo na holenderskie kasa nie idzie, tylko ze do polskiego konta nie dawali karty do bankomatu i salda nie sprawdzisz. Poza tym warunki masakryczne campingi jak klity z grzybem na scianach i materacach. Masakra
mogę wiecej opowiadac jak by co to piszcie |
_________________ czarny |
|
|
|
 |
natalia1004
|
Wysłany: 2008-05-20, 21:53
|
|
|
| osobiscie nie byłam w tej firmie ale od baaaaardzo wielu moich znajomych słyszalam ze firma;/ nie warta |
|
|
|
 |
|
|