|
Co z wymaganiem paszportu ? |
| Autor |
Wiadomość |
kris88
|
Wysłany: 2007-05-07, 11:22 Co z wymaganiem paszportu ?
|
|
|
Witam mam takie pytanie
Ogładam ostatnio oferty pracy przez biura pracy tymczasowej , wiem ze od otwarcia granic nie minęło zbyt wiele czasu dlatego zastanawiam sie czy "WYMAGANY PASZPORT NIEMIECKI"
to porostu nie ważna już informacja , czy to dalej wymóg bo np. dla agencji wiąże się to z mniejszymi kosztami ?
Z góry dzięki za odpowiedź |
|
|
|
 |
todaro
|
Wysłany: 2007-05-07, 12:12 Re: Co z wymaganiem paszportu ?
|
|
|
| kris88 napisał/a: | Witam mam takie pytanie
Ogładam ostatnio oferty pracy przez biura pracy tymczasowej , wiem ze od otwarcia granic nie minęło zbyt wiele czasu dlatego zastanawiam sie czy "WYMAGANY PASZPORT NIEMIECKI"
to porostu nie ważna już informacja , czy to dalej wymóg bo np. dla agencji wiąże się to z mniejszymi kosztami ?
Z góry dzięki za odpowiedź |
Już nie jest wymagany paszport niemiecki choć na niektórych stronach jeszcze tego nie zmienili. |
|
|
|
 |
kris88
|
Wysłany: 2007-05-07, 13:04
|
|
|
Dzieki za info myslalem poprostu ze moze maja z paszportow jakis pozytek jeszcze,
Wiec biore sie za intensywne szukanie |
|
|
|
 |
gruszek
|
Wysłany: 2007-05-08, 14:17
|
|
|
A polski paszport jest wymagany? Na niektórych stronach tak pisze, a niby coś złysząłem, że wystarczy dowód osobisty?
edit---
a już doczytałm kilka tematów niżej, że nowy dowód starcza
Ale ma mpytanie czy nowy oznacza plastikowy? (bo tych plastikowych są chyba 2 rodzaje i nie wiem czy chodzi o któryś z nich czy którykolwiek) |
| Ostatnio zmieniony przez gruszek 2007-05-08, 14:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|