|
czy pośredn. CREYFS jest uczciwe? co z podwójnym podatkiem? |
| Autor |
Wiadomość |
gocha1980
|
Wysłany: 2007-06-06, 13:46 czy pośredn. CREYFS jest uczciwe? co z podwójnym podatkiem?
|
|
|
witam .
mam zamiar wyjechac przez pośrednictwo CREYF'S do holandii. tyle słyszałam o różnych oszustwach, o tym że ludzie wyjezdzają ,a potem nie ma dla nich tam pracy i pracują tylko w tzw. " czarne piątki " zeby zarobić na chate i ubezpieczenie dla pośrednictwa, nie placi im sie nadgodzin.. czyli pracuja za darmo! czy może ktos wyjezdzał juz przez pośrednictwo CREYF'S i wie może, czy jest ono uczciwe i jak to sie odbywa?
i drugie pytanie.. co jest tak naprawde z tym podwójnym opodatkowaniem? jezeli bede tam zarabiała tam niecałe 1000 E to jaki m/w wyjdzie mi za to podatek w polsce? czy to sie wogółe oplaca ? czy nie bede musiala czasem dopłacic za to ze mam czelność pracować w innym, niż nasza wspaniała Polska :? , kraju? a może wystarczy sie po prostu wymeldowac z polski?
bardzo was prosze, jeżeli ktoś zna odpowiedzi na te pytania , to proszę o pomoc. dzieki!!!!! |
|
|
|
 |
ewa2912
|
Wysłany: 2007-06-06, 14:15 odp.
|
|
|
| witam ja pracowalam przez creyfs az dp kwietnia tego roku ! nie masz sie czegop bac biuro jest spoko praca tez w holandii sa polskie koordynatorki i sa ok.a z tym podatkiem to spytaj ktorejs z konsultantek one ci powiedza ! jak bys miala pytania to pisz na gg 4118213 pozdr. |
|
|
|
 |
Piotr C
|
Wysłany: 2007-06-06, 15:41
|
|
|
Witam serdecznie , poszkuje pracy w Hollandi. próbuje przez biura pośrednictwa w hollandi. Czy pomoże mi ktos złapać kontakt z pewną i sprawdzoną firmą. Chodzi o prace w sektorze ogrodniczym , może byc kierowca ...
PROSZE O POMOC!!! |
|
|
|
 |
|
|