Praca za granica
 RejestracjaRejestracja  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  praca za granicaOferty pracy  praca za granicaKredyty gotówkowe

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy wie ktos ktora z firm podanych nizej jest uczciwa??
Autor Wiadomość
yoolija

Wysłany: 2007-09-19, 11:22   

sandra napisał/a:
MC Doit znam tak troche z opowiadan i ludzie nie nazekali.

http://etransport.pl/forum31061.0.html
zobaczcie tą stronkę o MC doit.Mój mąż tam jest i niestety to co piszą na tej stronie zgadza się.Jeździ tam autobusem, ale linia nie jest popularna więc może długo nie pojeździ.30 euro za mieszkanie na tydzień(od brutto i od netto), składek emerytalnych nie odprowadzają,a ubezpieczenia niema, chociaż podobno odciągają od wypłaty składkę, ale karty na ubezpieczenie nikt nie dostał.....I przeprowadzek też parę było....

werbena 

Wysłany: 2007-10-21, 19:00   

hej. za dwa tyg. mam wyjechac do holandi z firmy sba euro i jak do tej pory nie znalazłam opini ludzi którzy tam byli po lipcu 2007.napiszczie bo to co tej pory przeczytałam mnie przeraza. aneta

danszy2007 

Wysłany: 2007-11-01, 11:33   

Ja mam jechać z SBA Euro z lublina w niedziele jak ktos cos wie o tej firmie niech da znac .dzieki :!: :!: :!:

marlonk 
Administrator
...szklany człowiek...

Wysłany: 2007-11-02, 15:09   

a poszukałeś chociaż informacji na forum? http://www.forum.zagranic...a-euro-vt77.htm

chinsky 

Wysłany: 2008-02-12, 10:27   

Ari napisał/a:
a zna ktos firmę mag duit (chyba tak sie pisze) mam oferte od nich do pracy co wiecie na jej temat jest to firma z opola ponoc 8lat wysyla ludzi do pracy w holadii

To dobra firma,pracowałem 8 m-cy i jestem zadowolony.Tylko pieniążki wypłacają co cztery przepracowane tygodnie.Odliczają tylko 200 euro na miesiąc za mieszkanie i to są wszystkie potrącenia jakie robią.Po tym potrąceniu i tak wychodziłem 1200-1300 a czasem nawet ponat 1400 euro jak miałem duzo nocek,bo tam płacą też tkz 50-atki.Praca w sumie nie była ciężka.Niewiem czy ja tak dobrze trafiłem,ale gadałem z kilkoma znajomymi ktorzy pracowali kiedys z tej firmy i rowniez byli zadowoleni.Tak ze polecam.

wiolaxm 

Wysłany: 2008-02-12, 19:08   

Czy ktoś coś wie o firmie WORK FORCE z Opola??

nitecka21 

Wysłany: 2008-03-24, 16:40   MC Doit

Więc jeśli chodzi o firmę mc doit nie polecam jej absolutnie nikomu, właśnie jestem w Rotterdamie z tej firmy przyjechałam 2 tygodnie temu i niestety musze już wracać bo okazało się, że firma już zwolniła mnie i kilka innych osób stwierdzili, że już jesteśmy zbędni w wysyłają nas do domu, bez słowa wyjaśnienie także uważam to za nieodpowiedzialne zachowanie ponieważ napewno już w polsce namawiając nas na wyjazd dobrze wiedzieli, że jest to tylko krótki okres a nas zapewniali, że to praca na stałe, nam również składek ubezpieczeniowych nie odciągali,wiadomo, że jak ktoś decyduje się na wyjazd za granicę to raczej jest chętny zostać dłużej a nie wracać do domu po dwoch tygodniach,nie liczą się zupełnie z pracownikiem,mam nadzieje, że nie trafię już więcej na taką firmę także odradzam wszystkim tą firmę.

z_dawid1990 

Wysłany: 2008-04-17, 22:27   Re: Czy wie ktos ktora z firm podanych nizej jest uczciwa??

ja tam polecam firmę 3gdo "Cowebo" to jest najlepsza firma jaka może być a to co piszą oniej to są same bzdury aż przykro tego słuchać ja z moja żoną jeżdzimy tam już przez 4 lata i zawsze jest wszystko wporządku . Pieniądze sa na czas, domki są zadbane czyste itd... Pozdrawiam Dawid

nika3355 

Wysłany: 2008-04-19, 16:56   

kastlik napisał/a:
Flexible z Wałbrzycha jest uczciwe.

Czesc a miałes moze jakieś doświadczenie z firmą Flexible? Pytam bo jestem zainteresowana ich ofertą i szukam info na ich temat.Znalazłam Twoja wypowiedz ale chciałabym wiedziec cos wiecej.Pozdrawiam :-D

Ari 

Wysłany: 2008-05-28, 09:17   mcodit

Minął już rok jak jestem w Holandii, zaczęłam od firmy Mcdoit, potem w kilku innych w Mcdoit najpierw pracowalam od czerwca do grudnia potem od lutego do kwietnia i teraz znowu jade na poł roku i powiem wam to ze z pięciu firm dla których pracowałam mcdoit uważam jeszcze za najlepsza, kasa w terminie tyle ile powinno być, dodatki za nadgodziny, za dni świąteczne , warunki mieszkaniowe nie najgorszeoczywiscie zalezy gdzie sie jedzie i do jakiej pracy, zdazaja sie przypadki ze komus kasa sie nie zgadza ale wszystko mozna wyjaśnić i się dogadać, polecam tą firme obiema rękami

Odpowiedz do tematu