|
Czy wie ktos ktora z firm podanych nizej jest uczciwa?? |
| Autor |
Wiadomość |
yoolija
|
Wysłany: 2007-09-19, 10:22
|
|
|
| sandra napisał/a: | | MC Doit znam tak troche z opowiadan i ludzie nie nazekali. |
http://etransport.pl/forum31061.0.html
zobaczcie tą stronkę o MC doit.Mój mąż tam jest i niestety to co piszą na tej stronie zgadza się.Jeździ tam autobusem, ale linia nie jest popularna więc może długo nie pojeździ.30 euro za mieszkanie na tydzień(od brutto i od netto), składek emerytalnych nie odprowadzają,a ubezpieczenia niema, chociaż podobno odciągają od wypłaty składkę, ale karty na ubezpieczenie nikt nie dostał.....I przeprowadzek też parę było.... |
|
|
|
 |
werbena
|
Wysłany: 2007-10-21, 18:00
|
|
|
| hej. za dwa tyg. mam wyjechac do holandi z firmy sba euro i jak do tej pory nie znalazłam opini ludzi którzy tam byli po lipcu 2007.napiszczie bo to co tej pory przeczytałam mnie przeraza. aneta |
|
|
|
 |
danszy2007
|
Wysłany: 2007-11-01, 11:33
|
|
|
Ja mam jechać z SBA Euro z lublina w niedziele jak ktos cos wie o tej firmie niech da znac .dzieki |
|
|
|
 |
marlonk
Administrator ...szklany człowiek...
Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył: 24 Wrz 2006 Posty: 278 Skąd: Piła/Poznań
|
|
|
|
 |
chinsky
|
Wysłany: 2008-02-12, 10:27
|
|
|
| Ari napisał/a: | | a zna ktos firmę mag duit (chyba tak sie pisze) mam oferte od nich do pracy co wiecie na jej temat jest to firma z opola ponoc 8lat wysyla ludzi do pracy w holadii |
To dobra firma,pracowałem 8 m-cy i jestem zadowolony.Tylko pieniążki wypłacają co cztery przepracowane tygodnie.Odliczają tylko 200 euro na miesiąc za mieszkanie i to są wszystkie potrącenia jakie robią.Po tym potrąceniu i tak wychodziłem 1200-1300 a czasem nawet ponat 1400 euro jak miałem duzo nocek,bo tam płacą też tkz 50-atki.Praca w sumie nie była ciężka.Niewiem czy ja tak dobrze trafiłem,ale gadałem z kilkoma znajomymi ktorzy pracowali kiedys z tej firmy i rowniez byli zadowoleni.Tak ze polecam. |
|
|
|
 |
wiolaxm
|
Wysłany: 2008-02-12, 19:08
|
|
|
| Czy ktoś coś wie o firmie WORK FORCE z Opola?? |
|
|
|
 |
nitecka21
|
Wysłany: 2008-03-24, 16:40 MC Doit
|
|
|
| Więc jeśli chodzi o firmę mc doit nie polecam jej absolutnie nikomu, właśnie jestem w Rotterdamie z tej firmy przyjechałam 2 tygodnie temu i niestety musze już wracać bo okazało się, że firma już zwolniła mnie i kilka innych osób stwierdzili, że już jesteśmy zbędni w wysyłają nas do domu, bez słowa wyjaśnienie także uważam to za nieodpowiedzialne zachowanie ponieważ napewno już w polsce namawiając nas na wyjazd dobrze wiedzieli, że jest to tylko krótki okres a nas zapewniali, że to praca na stałe, nam również składek ubezpieczeniowych nie odciągali,wiadomo, że jak ktoś decyduje się na wyjazd za granicę to raczej jest chętny zostać dłużej a nie wracać do domu po dwoch tygodniach,nie liczą się zupełnie z pracownikiem,mam nadzieje, że nie trafię już więcej na taką firmę także odradzam wszystkim tą firmę. |
|
|
|
 |
z_dawid1990
|
Wysłany: 2008-04-17, 21:27 Re: Czy wie ktos ktora z firm podanych nizej jest uczciwa??
|
|
|
| ja tam polecam firmę 3gdo "Cowebo" to jest najlepsza firma jaka może być a to co piszą oniej to są same bzdury aż przykro tego słuchać ja z moja żoną jeżdzimy tam już przez 4 lata i zawsze jest wszystko wporządku . Pieniądze sa na czas, domki są zadbane czyste itd... Pozdrawiam Dawid |
|
|
|
 |
nika3355
|
Wysłany: 2008-04-19, 15:56
|
|
|
| kastlik napisał/a: | | Flexible z Wałbrzycha jest uczciwe. |
Czesc a miałes moze jakieś doświadczenie z firmą Flexible? Pytam bo jestem zainteresowana ich ofertą i szukam info na ich temat.Znalazłam Twoja wypowiedz ale chciałabym wiedziec cos wiecej.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Ari
|
Wysłany: 2008-05-28, 08:17 mcodit
|
|
|
| Minął już rok jak jestem w Holandii, zaczęłam od firmy Mcdoit, potem w kilku innych w Mcdoit najpierw pracowalam od czerwca do grudnia potem od lutego do kwietnia i teraz znowu jade na poł roku i powiem wam to ze z pięciu firm dla których pracowałam mcdoit uważam jeszcze za najlepsza, kasa w terminie tyle ile powinno być, dodatki za nadgodziny, za dni świąteczne , warunki mieszkaniowe nie najgorszeoczywiscie zalezy gdzie sie jedzie i do jakiej pracy, zdazaja sie przypadki ze komus kasa sie nie zgadza ale wszystko mozna wyjaśnić i się dogadać, polecam tą firme obiema rękami |
|
|
|
 |
Pracownik
|
Wysłany: 2008-10-22, 18:23
|
|
|
chciałabym sie podzielić wrażeniami z pracy z biur Assista z Opola oraz ETS też z Opola. A mianowicie. Jeśli chodzi o pierwsze biuro obecnie kuzynostwo siedzi w Holandi z tego biura i bardzo dobrze mówią o nim. Najważniejsze jest i tak żeby nie podpaść pracodawcy w Holandii. A poza tym to biuro jest OK - polecam.
Co do drugiego biura. Moja mama wyjechała z tego biura 2 razy i ani razu nie była zadowolona. Po pierwsze: niby przejazd i nocleg gratis ale za to bardzo niskie stawki wynagrodzenia, więc się wyrównuje. Po drugie warunki mieszkaniowe, porażka. Ostatnio w 5 osób w jednym pokoju. Kobiety które tam wyjechały to robiły z siebie k...y, co noc to inny facet. Praca też nie za wesoła, bo segregacja śmieci, np. przez całą noc w bardzo zimne noce segregacja śmieci na dworze. Po drugie osoby, które tam wyjeżdżają to z tego co zauważyłam osoby mające problem z alkoholem. Po drugie, niby biuro przed wyjazdem każe robić badania lekarskie a ostatnio nasz obywatel dostała ataku padaczki i nikt nie był w stanie udzielić mu pomocy. Po trzecie. Jak kontaktowałam się z biurem i opisałam sytuację, że Polacy są tam bici , poniżani, w jakich warunkach mieszkają ( bez ciepłej wody, WC na dworze itp), odpisali przecież nikt tam nikogo nie trzyma. I co z tym zrobić. DLATEGO LUDZIE UWAżAJCIE NA TO BIURO - NIE POLECAM!!!!! |
|
|
|
 |
agnieszka8305
|
Wysłany: 2008-10-30, 12:38 CZY KTOS ZNA TO POSREDNICTWO PRACY?
|
|
|
WITAM,CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY KTO ZNA POŚREDNICTWO PRACY- PPH SKAT - ARS S. C
Europejskie Biuro Pracy W KIELCACH?CZY TO FIRMA WIARYGODNA?PISZCIE CZY WARTO Z NIMI WSPÓŁPRACOWAĆ?POZDRAWIAM |
_________________ aga |
|
|
|
 |
gonia32
|
Wysłany: 2009-01-24, 19:13
|
|
|
Witam czy słyszał ktoś o firmie Eurojob-Agencja Zatrudnienia Sp. z o.o.
Złotów jeżeli jest ktoś co miał z tą firmom do czynienia dajcie znać z góry dziękuje. |
|
|
|
 |
Pawel91
|
Wysłany: 2009-02-02, 00:32
|
|
|
Czy wiecie może coś o firmie E&A, posiada swoje oddziały w:
-OPOLU
-OLEŚNIE
-RACIBORZU
Będe bardzo wdzięczny za każdą informację |
|
|
|
 |
marlonk
|
|
|
|
 |
S`G
|
Wysłany: 2009-03-24, 10:17
|
|
|
przydało by sie jakies swieze info, stare dobre firmy zaczynaja krecic tak samo jak inne, coraz gorsze warunki, dorobily sie "renomy" to ida na ilosc, zeby w tych ostatnich latach nachapac sie i tyle...szkoda slow. Jest jeszcze firma z ktora mozna jechac bez obaw do jakiejs normalnej pracy
podobno w holland contracting tez juz nie ciekawie sie porobilo |
|
|
|
 |
marlonk
|
|
|
|
 |
celtic
Wiek: 49 Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 23 Skąd: polska-katowice
|
Wysłany: 2009-05-26, 00:20
|
|
|
nie probujcie sie zatrudniac ani tym bardziej u pani ? --- z rutten z biura --- ktora jest oszustka i to na wieksza skale teraz prokuratura wreszcie sie nia juz zajela po wielu nie tylko moich interwencjach andrzej.
[ Dodano: 2009-07-08, 02:29 ]
nie polecam napewno polycraft ,wiertz ,koriny a najgorsza to marzena broncel z biura marzena arbeidsbemiddelung z rutten ul melise 9 do tej pory mi winna 1350 euro andrzej z katowic . |
_________________ andrzej wróbel |
|
|
|
 |
Frost
|
Wysłany: 2009-07-28, 17:22
|
|
|
Witam!
Czy ktoś może mi napisać coś więcej o biurze flexible z wałbrzycha,czy ktoś wyjeżdżał za ich pośrednictwem??.Chce wyjechać do pracy do Holandii lub Norwegii,szukam jakiegoś uczciwego biura pośrednictwa pracy,ale widzę,że na każde biura znajdzie się jakiś negatywny koment,który budzi moje wątpliwości.LUDZIE POMÓŻCIE!!!!!!!! Proszę o kontakt tu lub na maila Frost1984@wp.pl DZIĘKUJĘ |
|
|
|
 |
adul
|
Wysłany: 2009-08-13, 11:17
|
|
|
| Ja bym dodał jeszcze firme base , która ściąga pracowników dla których niema pracy,a każe sobie płacić za mieszkanie. A jerzeli już się pracuje to wypłata jest po 5-tym tygodniu pracy ,i to tygodniówka za 1-wszy tydzień . A potem trzeba jeszcze odpalić dole polskiemu koordynatorowi. |
|
|
|
 |
|
|