|
Dobre i uczciwe firmy? |
| Autor |
Wiadomość |
Caroline24
|
Wysłany: 2009-07-02, 16:35 Dobre i uczciwe firmy?
|
|
|
Witajcie.
Zamierzałam jechać w lipcu do Holandii z firmy Interkosmos. Jednak po przeczytaniu opinii ludzi od razu zrezygnowałam, tym bardziej, że wydali mi się rzeczywiście ,,podejrzani''.
Czy znacie inne firmy?Takie uczciwsze? Czy już ktoś może był, albo się wybiera w tym roku. Proszę- poradźcie! |
| Ostatnio zmieniony przez Caroline24 2009-07-02, 16:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
marlonk
Administrator ...szklany człowiek...
Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył: 24 Wrz 2006 Posty: 278 Skąd: Piła/Poznań
|
|
|
|
 |
pawelk
|
Wysłany: 2009-07-04, 13:30
|
|
|
Witam serdecznie!!!!!
wysłałem cv do firmy INTERCOSMOS i po paru dniach dzwonili do mnie az do Dani gdzie przebywalem,konczy sie praca i szukam nastepnej,maja dla mnie oferte na wózek boczny widłowy w jakiejs duzej firmie w Holandii,poczytałem troszke o tym biurze i nie wiem co robic,jesli tak czesza ludzi to pewnie nie bedzie wyjatku:)!!! prosze o jakas porade!! a i jeszcze jedno,moze ktos sie orietuje ile na godz powinien zarobic wózkowy w Holandii???? pozdrawiam goraco wszystkich:) |
|
|
|
 |
nollewska
Nollewska
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 245 Skąd: Veghel,Torrevieja
|
Wysłany: 2009-07-07, 22:29
|
|
|
| Trudno jest doradzic, musisz zapytac ile godzin tygodniowo mozesz otrzymac do przepracowania, stawka godzinowa + warunki mieszkaniowe i jaka kwote musisz zaplacic za pokoj, to sa najwazniejsze sprawy. Musisz tez zapytac o fakt, czy prace otrzymasz ciagla, czy na kilka tygodni, a poza tym jak bedzie wygladala placa, np. raz w tygodniu, czy sa opoznienia w wyplatach itp. |
_________________ Kancelaria Podatkowa On-line
www.kancelariabean.com
+48 71 718 2144 |
|
|
|
 |
celtic
Wiek: 49 Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 23 Skąd: polska-katowice
|
Wysłany: 2009-07-08, 01:25
|
|
|
| nie polecam marzena arbeidsbemiddeling z rutten do dzis m winna pienardze andrzej z katowic. |
_________________ andrzej wróbel |
|
|
|
 |
|
|