|
Kto do pracy w Holandii ???? |
| Autor |
Wiadomość |
kamis171
|
Wysłany: 2008-05-05, 22:01 Kto do pracy w Holandii ????
|
|
|
| Witam czy ktos wybiera sie do pracy do holandii przez T&S pytam z ciekawosci i prosze o odp nie chce zebysci mi pisali ze to oszusci i tak dalje bo jade juz 3 raz przez ta firme i jedna co maja hu....owe to te kempingi reszta jest ok zreszta na lato kembing fajna sprawa pytam tylko czy ktos wyjezdza??? |
|
|
|
 |
sliw3k
|
Wysłany: 2008-05-06, 21:16 praca
|
|
|
| Witam ja sie wybieram z tym ze dopiero około 10 czerwca.. i tez myślałem żeby jechać przez T&S ale ze jadę pierwszy raz to ciężko mi wybrać znalazłem tez takie ogłoszenie : http://ogloszenia.pracaga...I&view=2&page=1 i obawiam sie czy nie będzie to jakiś oszust.. moją prośba jest czy może zna ktoś tego pana który oferuje ta prace i wystawi mi o nim jakąś opinie (mogę jeszcze dopowiedzieć ze ten pan co oferuje ta prace jest z Opola, rozmawiałem z nim przez telefon, oferuje zakwaterowanie i zarobki ponad 5euro). Dzięki z góry. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
madixx
|
Wysłany: 2008-05-23, 15:18 gosc z opola???
|
|
|
| ja tez mam jecghac do holandii niby w ten weekend ale gosciu cos kreci ...mam pytanie czy mowiecie o tym gosciu z opola ..jego numer kontaktowy-774215990???bede wdizeczny za pomoc..i czy ewentualnei znacie jakies uczciwe firmy wysylajace do holandii?? |
|
|
|
 |
marcin1984sc
|
Wysłany: 2008-05-23, 15:48
|
|
|
| A możecie podać jakiś link do tej pracy w Holandii?Co to za praca? |
|
|
|
 |
madixx
|
Wysłany: 2008-05-23, 16:09 opole
|
|
|
| zadzwon to on CI powie wszytsko.....problem jest jeden czy mu zaufasz....jak bedize sie ktos wybieral od tego goscia to niech da znac.....w kupie sila pamietajce:P:P zawsze ktos moze sprobowac oszukac..wiecej osob zjednoczonych wiekszy problem dla nich ..w konc u nam wyztskim chodzi o przejrzystosc i uczciowosc jak tam jedziemy to chcemy prcowac na warunkach janso okreslonych bez zadnego ale...pozdrawiam wszytskich:>:> |
|
|
|
 |
sliw3k
|
Wysłany: 2008-05-23, 16:46
|
|
|
| Tak dokładnie to ten sam koleś.. Ja z nim rozmawiałem tak z dwa-trzy tygodnie temu o robotę na czerwca i wypytywałem go o warunki, place etc. No ale napisałem tutaj post ponieważ koleś bardzo ciekawie ze mną rozmawiał.. Opowiadał bodajże ze płaca 5,8 euro/h twierdził ze zakwaterowanie jest.. opowiadał jaka to nie łatwa robota bo niby pakowanie/sortowanie owoców i koniecznie mnie namawiał żebym zabrał ze sobą koleżanki do pracy jak tylko mam jakieś.. Udało mi sie dzięki znajomemu zdobyć o nim kilka informacji.. tzn wiem ze ma ponad 40 lat wiem ze ukończył aby podstawówkę (nie chodził do żadnej szkoły średniej) nie mam pojęcia czy był karany.. jeżeli ktoś ma więcej info na temat tego pana proszę podać. |
|
|
|
 |
madixx
|
Wysłany: 2008-05-23, 17:16 o gosciu z opola
|
|
|
| dzieki CI wielkei za te informacje....:>:>:>mam pytanie TY sie wybierasz do pracy za jego posrednictwem??ja niby jetsem umowiony ale ten koles ma tendencje do przekladania terminow..ostrzegam przed tym...mowi n ze jedizece w niedziele i macie czekac na telefon od niego...jest sobota i dalej nic nie wiecie...nie mam pojecia czy on jest uczciwy..czy nie...rozmawia jak srednio rozgarniety<wiec te informacje o skonczonej podstawowce by sie potwierdzaly>...jak ktos sie wybiera do pracy od niego albo bedize mial wiecej informacji mail<chocuiaz nie podejrzewam go o to> cokolowiek dajcie znac pozdrawiam wszyztskich |
|
|
|
 |
sliw3k
|
Wysłany: 2008-05-23, 23:15
|
|
|
| Chciałem jechać poprzez jego pośrednictwo ale ze udało mi sie zdobyć prace we Francji u znajomego kuzyna to zrezygnowałem z tego pana, tym bardziej ze nie mam o nim wiele informacji a przeglądając to forum wielu użytkowników bardzo złe sie wypowiadało o pośrednikach z opola i okolic i jak pisali: "trzymajcie sie z dala od tych ludzi, oni są fałszywi" oczywiście ja nikogo nie sadzam, tylko stwierdzam fakty z przeczytanych postów :) Pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
madixx
|
Wysłany: 2008-05-24, 11:05 opole once again...
|
|
|
| ahaaa rozumiem..noja sie zamizra, wybrac za jego posrednictwem ale po przeczytaniu tutaj postow o dzialaczach ze slaska i okolic takjak TY..mam mieszane uczucia.....no nic mam nadzije ze ktos jescze pomoze mi w zebraniu jakichas informacji na jego temat.. |
|
|
|
 |
|
|