|
Porazki w Holandii |
| Autor |
Wiadomość |
Paweł23
|
Wysłany: 2008-02-28, 12:51 Total Team, Work Today=Tempo Team
|
|
|
Koszmarne warunki mieszkaniowe w Utrechcie za 67eu tyg. brak organizacji nikt tam nic nie wie niczego się nie dowiesz. Ale na pewno potrafią oszukiwać !http://www.forum.zagranica.net/images/smiles/icon_exclaim.gif
sprawdz opisy na pracujwue.pl |
_________________ www.pracujwue.pl |
|
|
|
 |
wędrowniczek
|
Wysłany: 2008-03-02, 09:34 Re: Porazki w Holandii
|
|
|
witam wszystkich
[ Dodano: 2008-03-02, 09:44 ]
ludziska nie przyjmujcie sie do pracy z firmy t&s w holandi bo ta firma oszukuje z kasą nie wypłaca tyle co zarobisz ta cała opiekunka która jest przydzielona do osrodka lekcewarzy wszystko warunki mieszkaniowe są tez bardzo kiepskie szkoda waszego czasu byscie zawracali sobie głowe t&s-em dobra rada nie rubcie tego ja bylem tam ale uciekłem olałem t&s. |
|
|
|
 |
Bożydar
|
Wysłany: 2008-04-14, 22:04 Re: Porazki w Holandii
|
|
|
RACJA!!! popieram, unikajcie Śląska tzw. opolskiego, gburowaci, polsko-szwaby, ciągle mają ciągatki ku Niemcom a reszte kraju w d....
wszyscy ,co sie tu negatywnie wypowiadaja odnosnie pracy w holandii maja calkowita racje.sam przeszedlem horror w tym kraju.chcialbym jednak zaznaczyc i to wielkimi literami ,ze caly koszmar to wina SLAZAKOW.te nieinteligetne gbury tepia wszystkich.sa gorsi niz stalin.oni to wlasnie doprowadzaja do tego co przezywamy.nie zawierajcie kontaktow z tymi osobami i zadnymi posrednikami ze slaska,a najbardziej tego opolskiego.hamy i bandyci.wytepic ich.[/quote] |
|
|
|
 |
nielubi holandi
|
Wysłany: 2008-05-28, 00:55
|
|
|
| trzeba tępic ślązaków ja osobiscie zlalem dwoch to swinie które uważaja sie za niemców a są zwyklymi pacholkami holenderskimi i po pięciu latach pracy taki wiesniak nawet nieumi w sklepie zamówic towaró jechac z nimi równo pozdro dla wszystkich normalnych |
|
|
|
 |
goofo
|
Wysłany: 2008-05-30, 21:18 problem z mieszkaniem
|
|
|
| Jesli pracujesz przez biuro i warunki zakwaterowania godza w ludzkosc zglos ten fakt w gminie w ktorej mieszkasz.Oni beda dzialac a biuro dostanie po du... |
_________________ Wizzard |
|
|
|
 |
mat
|
Wysłany: 2008-07-07, 19:48
|
|
|
W wiec tak to zaczynamy jechac bo baranach
Po 1 to Ślazaki to nie tylko opolskie kmioty jedne
Po 2 wy kaszaby czy ą ę czy jak tam chcecie jestescie takie chamy jak reszta
Po 3 w to nikt by was nie okradł jak polak polaka.
Zastanówcie sie a potem piszcie marne podmioty gospodarcze
[ Dodano: 2008-07-07, 20:25 ]
zreszta po waszych postach wynika kto tu jest hamem
bez komentarza i żal mi was pozdrowienia :* |
|
|
|
 |
|
|