Praca za granica
 RejestracjaRejestracja  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  praca za granicaOferty pracy
 wzory cv

Poprzedni temat «» Następny temat
Porazki w Holandii
Autor Wiadomość
robcio 

Wysłany: 2007-07-01, 11:26   Porazki w Holandii

witam,

wszyscy ,co sie tu negatywnie wypowiadaja odnosnie pracy w holandii maja calkowita racje.sam przeszedlem horror w tym kraju.chcialbym jednak zaznaczyc i to wielkimi literami ,ze caly koszmar to wina SLAZAKOW.te nieinteligetne gbury tepia wszystkich.sa gorsi niz stalin.oni to wlasnie doprowadzaja do tego co przezywamy.nie zawierajcie kontaktow z tymi osobami i zadnymi posrednikami ze slaska,a najbardziej tego opolskiego.hamy i bandyci.wytepic ich.

perlik1 

Wysłany: 2007-07-15, 20:31   

to trzeba sie bylo uczyc jezyka i poprosic pana w kisku zeby ci zaznaczyl gdzie sa ogloszenie o pokojach potem zadzwonic i wynajc. A jak jeszcze zostanie troche checi to isc pochodzic po miescie za praca. W polsce moze ufac sobie.

pozdrowienia z amsterdamu :)
Ostatnio zmieniony przez perlik1 2007-07-15, 20:32, w całości zmieniany 2 razy  

dzulas 

Wysłany: 2007-07-17, 07:16   

Ciekawe,że reszta kraju jest taka inteligentna!Co Ci takiego zrobił jakiś Ślązak,że obrażasz wszystkich?!

perlik1 

Wysłany: 2007-07-17, 19:53   

nikt mi nic nie zrobil poprostu dziwi mnie troche ze ktos sie decyduje na wyjazd nie znajac chocby w najmniejszym stopniu jezyka i liczac na to ze praca mieszkanie i formalnosciu w urzedach mu spadna z nieba. Dobra jestesmy w Uni jest to duze ulatwienie ale to nie znaczy ze mozna jezdzic wszedzie bez jakiegkolwiek przygotowania.Do slazakow nic nie mam.

amsztaf 

Wysłany: 2007-07-17, 20:07   

ejjj stary wszedzie sa hamy nawet z tam gdzie ty mieszkasz osle jeden ....

nollewska 

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-07-28, 15:22   

W kazdym kraju sa rozni ludzie, ale nie obrazajmy sie wzajemnie, ani nie obrazajmy innych.

Kacperek

Wysłany: 2007-08-19, 14:53   

Uwaga na Firme z APN sam wyzysk pieniadze marne ludiz traktuja jak bydlo pieniadze nigdy na czas zatrudniaja ludi mlodych niedoswiadczonych zeby nie bylo problemu ich wuzucic potem nic nie potrafia zaltwic same problemy daja stare rozpadajce sie graty naprawiactrzeba samemu na swoj koszt. Zatrudniaja Kotow jak w wojsku do pracy firma z Opola ale ma biuro gowne w Eidhoven Polacy obslugujacy to biuro zero kompentecji chamy nastawione na zysk

Piotr123

Wysłany: 2007-08-20, 19:14   porazki to posrednicy

prawda jest taka ze wszyscy posrednicy to oszusci
Ostatnio zmieniony przez Piotr123 2007-08-20, 19:15, w całości zmieniany 1 raz  

82aneczka 

Wysłany: 2007-08-23, 16:46   Re: PORAZKI W HOLANDI

robcio napisał/a:
witam,

wszyscy ,co sie tu negatywnie wypowiadaja odnosnie pracy w holandii maja calkowita racje.sam przeszedlem horror w tym kraju.chcialbym jednak zaznaczyc i to wielkimi literami ,ze caly koszmar to wina SLAZAKOW.te nieinteligetne gbury tepia wszystkich.sa gorsi niz stalin.oni to wlasnie doprowadzaja do tego co przezywamy.nie zawierajcie kontaktow z tymi osobami i zadnymi posrednikami ze slaska,a najbardziej tego opolskiego.hamy i bandyci.wytepic ich.

PROSZE MNIE TU NIE OBRAZAC ani zadnego innego slązaka
sam jestes nie inteligetnym gburem
a jak ci cos nie pasuje to nie jedz do holandii
My slazacy tam bylismy pierwsi i nic tego nie zmieni
nawet twoje smieszne obrazanie

pawel1979 

Wysłany: 2007-08-23, 19:36   

82aneczka napisał/a:
My slazacy tam bylismy pierwsi

i to własnie był bład :evil:

p-dziubek

Wysłany: 2007-08-30, 18:23   

czy ktoś może mi coś powiedzieć o firmie WORKS -pośrednik z Opola

Maras 

Wysłany: 2008-01-08, 22:38   

My slazacy tam bylismy pierwsi to wypier. do Holandi :lol:
Ostatnio zmieniony przez Maras 2008-01-08, 22:39, w całości zmieniany 1 raz  

marlonk 
Administrator
...szklany człowiek...

Wysłany: 2008-01-08, 23:21   

i co ulżyło wszystkim? Jeśli tak to świetnie to teraz zachowujcie się jak cywilizowani ludzie.

Carramba 

Wysłany: 2008-01-09, 11:36   Re: porazki to posrednicy

bzdura!!!!!!!!!!!!
nie obrazaj nokogo, jezeli nie umiesz zadbac o swoje interesy i nie znasz prawa!

gaber66 

Wysłany: 2008-02-21, 09:54   Re: PORAZKI W HOLANDI

My slazacy tam bylismy pierwsi i nic tego nie zmieni....
.... a ja myślałem całe życie że Holendrzy ale może się myliłem
a tak na marginesie każdy powtarzam każdy może jechac do holandii

Carramba 

Wysłany: 2008-02-21, 10:51   Re: PORAZKI W HOLANDI

gaber66 napisał/a:
My slazacy tam bylismy pierwsi i nic tego nie zmieni....
.... a ja myślałem całe życie że Holendrzy ale może się myliłem
a tak na marginesie każdy powtarzam każdy może jechac do holandii

no tak, ale slazacy nie sa zbyt kochani w holandii

gaber66 

Wysłany: 2008-02-21, 14:54   

dziwisz się!??

opolan 

Wysłany: 2008-02-22, 16:59   

hcialbym dodac kilka slow na temat pracy w holandi dlaczego slazacy sa tak znienawidzeni na tym forum to nie slazacy sa winni sytuaci .Holendry[wiatraki] to oni sa winni i oni poniosa konsekwencje np E&A z opola 20 godzin tygodniowo ,70euro hata tygodniowo plus ubezpieczenie 16euro zostaje 135euro tygodniowki zastanowcie sie czy warto ruszac dupe z kraju , mobing ,TYLKO NAJSILNIEJSI PRZETRWAJA

Chomeini 

Wysłany: 2008-02-27, 09:06   

W zasadzie jakiś czas temu wlazłem na to forum (wydawało mi się że jedno z lepszych) w celu poszukania jakichś konkretnych informacji na temat pracy, zakwaterowania na zgniłym zachodzie etc. A tu zastałem typowy polski pierdolnik z wyzywającymi się dorobkiewiczami którzy (według) opisów powinni być przynajmniej profesorami prawa a po za tym ich otrzaskanie i spryt powinien owocować kilkoma własnymi firmami które zatrudniałyby czarnuchów za grosze, a tymczasem czytam, czytam i widzę ludzi którzy przerzucają gnój widłami, myją gary u Turka i inne dziwne prace wykonują (nie mam zamiaru nikogo urazić że wykonuje taką a nie inna pracą) ale na forum błyskają taką inteligencją że głowa mała. A celem tego forum było żeby każdy kto chce, potrzebuje rady - mógł ją uzyskać !!!!!!!!!!
Oczywiście domyślam się że zaraz paru mędrców zwyzywa mnie bo nic innego im nie przyjdzie do głowy jak tylko wypluć z siebie typową polską naturę - bo przecież my polacy jesteśmy sobie tak pomocni i wyrozumiali dla siebie. Pozdrawiam.

marlonk 
Administrator
...szklany człowiek...

Wysłany: 2008-02-27, 12:04   

Kod:
W zasadzie jakiś czas temu wlazłem na to forum (wydawało mi się że jedno z lepszych) w celu poszukania jakichś konkretnych informacji na temat pracy, zakwaterowania na zgniłym zachodzie etc. A tu zastałem typowy polski pierdolnik z wyzywającymi się dorobkiewiczami

jeśli już to "pierdolnik" panuje tylko w tym wątku.. który jeszcze troche i zniknie bo jak widać zawartość merytoryczna jest znikoma. To co piszą poszczególni użytkownicy świadczy tylko i wyłącznie o nich.. więc sami sobie wystawiają świadectwo. Jeśli dalej będą w tym wątku wojenki to zostanie zamknięty a "wojownicy" dostaną ostrzeżenia lub ban.

Przeznaczeniem forum jest dostarczanie informacji typu user-to-user.. czyli ludzi, którzy faktycznie mają doświadczenia z danego kraju czy danej firmy i mogą coś powiedzieć na dany temat.
Ostatnio zmieniony przez marlonk 2008-02-27, 12:07, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu