|
Praca w Holandii |
| Autor |
Wiadomość |
arturretke
|
Wysłany: 2007-05-05, 15:21 Praca w Holandii
|
|
|
Witam. Czy ktoś może mi doradzic/dac namiar <link> na jakąś uczciwą firmę. Chcialbym wyjechac do pracy sezonowej lub ew. pakowania żywności itp.
Problem w tym jeszcze, że chciałbym podjąc pracę na 1,5 miesiąca bo w lipcu znów musiałbym bym byc w domu <siła wyższa> i potem ew. wyjechac znów.
Doradźcie. Mało czasu mi zostało.
Szukałem i szukałem a gdy znalazłem okazało się, że wszelkie telefony kontaktowe nie działają, nie otrzymuję maili zwrotnych <jak w przypadku firmy Equipe>.
P.S. nie posiadam polskiego paszportu ale nie wszędzie jest on chyba konieczny.
Proszę o odpowiedź.
Pozdro! |
|
|
|
 |
nollewska
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 168 Skąd: Torrevieja
|
Wysłany: 2007-05-05, 15:57
|
|
|
Firma Equipe ma komplet pracownikow, najlepiej zagladnac na ich strone internetowa i tam zawsze sa umieszczane najnowsze wiadomosci odnosnie pracy.
Aktualnie do pracy w Holandii zatrudniane sa wszystkie osoby chetne, mozna rowniez zatrudnic sie na polski paszport. |
_________________ Holenderska Kancelaria Podatkowa On-line
www.kancelariabean.com |
|
|
|
 |
arturretke
|
Wysłany: 2007-05-05, 16:09
|
|
|
Owszem, firma posiada byc może komplet pracowników ale żaden z podanych telelefonów nie działa a po wysłaniu maila <podane były chyba 3> przyszły wiadomości o niedostarczeniu maila itd.
Może jest jakiś "zastępczy adres" ich strony? Bo na tej, na której byłem wszystko jest wyjaśnione odnośnie warunków pracy itd. ale nie mogę się z nimi skontaktowac a zależy mi na tym.
A może Ty lub ktoś inny posiada aktualny namiar na pracownika firmy?
Byłbym bardzo wdzięczny! |
| Ostatnio zmieniony przez arturretke 2007-05-05, 16:11, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
kopernik
|
Wysłany: 2007-05-12, 13:35
|
|
|
FIRMA EQUIPE TROCHE OSZUKUJE,NA WłASNYM FORUM ZAPRZECZAJą SOBIE,PISZą,żE ZACZYNAJą PRZYJMOWANIE POLAKóW I TO W SPOREJ ILOśCI,A JAK ZADZWONIłEM DO NORBERTA,OśWIADCZYł,żE NA NAJBLIżSZE MIESIąCE PRZEWIDUJą PRZYJąć PARE OSóB I TO TYCH KóRZY JUż MAJą SOFINUMER.BARDZO SIę ZAWIODłEM BO OD ROKU OBSERWUJE ICH STRONE I MIAłEM NADZIEJE NA ZATRUDNIENIE.AGOść OD RAZU WYPALIł,żE NIEMA SZANS I TRZEBA PRóBOWAć GDZIE INDZIEJ.I TU PROPOZYCJA DO TWORZąCYCH TE STRONE,ZLIKWIDUJCIE Ją LEPIEJ I NIE MAMCIE LUDZI PERSPEKTYWą PRACY. |
|
|
|
 |
marlonk
Administrator ...szklany człowiek...
Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 24 Wrz 2006 Posty: 226 Skąd: Piła/Poznań
|
Wysłany: 2007-05-12, 16:28
|
|
|
| Cytat: | | I TU PROPOZYCJA DO TWORZąCYCH TE STRONE,ZLIKWIDUJCIE Ją LEPIEJ I NIE MAMCIE LUDZI PERSPEKTYWą PRACY. | zeby nie bylo watpliwości i nieporozumień.. rozumiem, że cytowane stwierdzenie kierowane jest do ludzi z firmy "EQUIPE"? |
_________________ Oferty pracy za granica . Polskie placówki zagraniczne . Praca w Holandii |
|
|
|
 |
kopernik
|
Wysłany: 2007-05-12, 18:28
|
|
|
OCZYWIśCIE CHODZI O STRONE EQUIPE. |
|