|
problem z SOFI |
| Autor |
Wiadomość |
fofo
|
Wysłany: 2007-10-10, 16:36 problem z SOFI
|
|
|
Witam wszystkich
Mam problem z usyskaniem numeru SOFI. Mianowicie, gdy dzwonie aby umówić się na spotkanie nikt nie chce ze mna rozmawiać po angielsku, mówia że nie są upoważnieni i mogą tylko po niderlandzku. Próbowałem kilka razy, z różnymi operatorami i zawsze to samo. Nie wiem czy to normalne? Czy jest może jakiś inny numer anglojęzyczny? Ja dzwonię na ten: 08000543 (z holandii). Nie wiem co mam robić w tej sytuacji. Proszę o jakies sugestie, wskazówki.
Pozdrawiam
Andrzej |
|
|
|
 |
nollewska
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 168 Skąd: Torrevieja
|
Wysłany: 2007-10-10, 22:26
|
|
|
Proponuje poprosic kogos kto zna jezyk holenderski, aby w Twoim imieniu zadzwonil i umowil Ciebie na dany termin celem otrzymania sofi numeru.
Byc moze znajoma osoba pomoglaby Ci umowic sie w tej sprawie.
Mozesz tej podejsc do urzedu i przy informacji poprosic o wyznaczenie terminu na otrzymanie sofi numeru. |
_________________ Holenderska Kancelaria Podatkowa On-line
www.kancelariabean.com |
|
|
|
 |
asiamelnicka
|
Wysłany: 2007-10-12, 19:24 Re: problem z SOFI
|
|
|
| fofo napisał/a: | Witam wszystkich
Mam problem z usyskaniem numeru SOFI. Mianowicie, gdy dzwonie aby umówić się na spotkanie nikt nie chce ze mna rozmawiać po angielsku, mówia że nie są upoważnieni i mogą tylko po niderlandzku. Próbowałem kilka razy, z różnymi operatorami i zawsze to samo. Nie wiem czy to normalne? Czy jest może jakiś inny numer anglojęzyczny? Ja dzwonię na ten: 08000543 (z holandii). Nie wiem co mam robić w tej sytuacji. Proszę o jakies sugestie, wskazówki.
Pozdrawiam
Andrzej |
(055) 5 385 385-sproboj na ten to belastingdienst dla zagranicy w Venray |
|
|
|
 |
fofo
|
Wysłany: 2007-10-16, 10:17 Re: problem z SOFI
|
|
|
| asiamelnicka napisał/a: |
(055) 5 385 385-sproboj na ten to belastingdienst dla zagranicy w Venray |
Dzięki wielkie, ten numer rozwiązał sprawę :)
Pozdrawiam
Andrzej |
|
|
|
 |
|
|