Praca za granica
 RejestracjaRejestracja  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  praca za granicaOferty pracy

Poprzedni temat «» Następny temat
Szukam współlokatora - Amsterdam
Autor Wiadomość
perlik1 

Wysłany: 2007-09-14, 00:04   Szukam współlokatora - Amsterdam

witam

poszukuje współlokatora/ki max 2 os. Do dzielenia pokoju w Amsterdamie. Pokój znajduje sie w północnej części Amsterdamu 20-30 min na pieszo od Central Station. Mam go wynajętego do 4 października. Obecnie jestem w Polsce, w Amsterdamie będę od 24 września czyli pokój jest tylko na 10 dni. A co potem nie wiem - będę szukał dalej. Cena za te 10 dni to 70 euro od osoby. Być może nie jest to jakaś super propozycja ale na początek na pewno lepiej niż w namiocie ;) przez 2 miesiące pobytu zdążyłem poznać sporo ludzi, dowiedzieć sie co gdzie i jak załatwić także po 4 października bede obczajał jakieś inne mieszkanie i napewno w razie jakichkolwiek problemów postaram sie pomóc mojemu przyszłemu współlokatorowi :) Pokój jest z balkonem w 4 piętrowym bloku. A co wewnątrz... materac, szafa, tv, mały stolik + dostęp do czystej kuchni i łazienki. Zainteresowane osoby prosze o kontakt na maila perlik1@gmail.com lub gg 1509882.

pozdro

Odpowiedz do tematu