Praca za granica
 RejestracjaRejestracja  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  praca za granicaOferty pracy  praca za granicaKredyty gotówkowe

Poprzedni temat «» Następny temat
uwaga na "agriwerk.nl"
Autor Wiadomość
rzewien

Wysłany: 2007-07-04, 16:10   uwaga na "agriwerk.nl"

Witam.
Wlasnie wrocilem z pracy z holandii i wszystkim odradzam korzystanie z servisu "www.agriwerk.nl", prace ktora mi zaoferowali to po prostu oboz pracy ;/ nie placa i zycie w baaardzo zlych warunkach.

anetachmura

Wysłany: 2007-08-12, 19:21   

wiaj
ja tam pracuje i jestem bardzo bardzo zadowolona!!!
firma wyplacalna, mieszkanie w bardzo dobrym stanie
nie wiem o co chodzi mojemu przedmowcy!!!!
wszystko w najlepszym porzadeczku!!!
Ostatnio zmieniony przez anetachmura 2007-08-12, 19:51, w całości zmieniany 2 razy  

margareta 

Wysłany: 2007-10-03, 11:47   

Witaj Aneta, a jak tam atmosfera w pracy - zaaklimatyzowalas sie? niektore osoby twierdza ze jednak jest to pewien oboz pracy, ale czy to prawda?

anetachmura

Wysłany: 2007-12-07, 14:29   witam

Juz tam nie pracuje ale musze stwierdzic ze praca jak praca pracowalam w roznych miejscach nie ma co nazekac, placa standartowa podobnie jak wszedzie, mieszkanie calkiem calkiem. Osoby wybierajaca sie do pracy za granice musza wziasc pod uwage ze to juz nie czasy gdzie w holandi mozna bylo sie dorobic i wrocic spokojnie po kilku latach do polski, srednia placa to ok 300€ na tydzien od tego trzeba odjac mieszkanie zostaje jakies 200-220 moze 250 €, a jesc tez trzeba. Jesli masz rodzine w polsce na utrzymaniu....
Dobrze przelicz czy warto!

funkiel 

Wysłany: 2008-10-13, 20:58   

Cześć wszystkim szukam kogoś kto pracuje dla holenderskiej firmy agri werk chciałbym się dowiedzieć czy jest u nich praca bo się wybieram za nie cały miesiąc proszę o pilny kontakt tutaj lub na gg 6114328 dziękuję i czekam z niecierpliwością na odpowiedz

iwona198halle 

Wysłany: 2008-11-11, 13:09   

nie polecam!!!!!!!!!!!!! kiedyś owszem dobra firma, ale teraz wszystko sie pozmieniało, nawet pracownicy z biura zwalniają się! przepełnione mieszkania, nie płacą na czas, zjedziesz na urlop to po powrocie nie masz już pracy. otrzymanie dokumentów jakichkolwiek od nich graniczy z cudem. dużo obiecują, ale to puste słowa, zapomnijcie o gwarantowanych 40 godz.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie polecam, sama uciekłam od nich 1.10.2008.

Odpowiedz do tematu